معرفی 12 ابزار کاربردی گوگل | قسمت دوم


خب در قسمت قبلی 6 مورد از ابزار های کاربردی و فوق العاده گوگل رو معرفی کردیم و مختصرا با کاربردشون آشنایی پیدا کردید . در قسمت دوم هم قراره 6 مورد دیگه رو معرفی کنیم و با اون ها آشنا بشیم . سعی میکنم در آینده و پست های پیش رو در مورد هر کدوم از این ابزار ها یک پست آماده کنم تا تخصصی تر اون هارو بررسی کنیم و باهاشون آشنا بشید . اما در این پست قراره در مورد 6 مورد زیر صحبت کنیم :
Google Alerts
یک ابزار فوق العاده برای جستجو ی صفحات وب . منظورم از جستجوی صفحات وب این هستش که شما میتونید صفحات رو بر اساس عبارت دلخواهتون جستجو کنید . مثلا اگه من اسم برندمون که reactapp هست رو وارد کنم میتونم تمام وب سایت هایی که از این اسم در هر جایی از مطالب خودشون استفاده کردن رو ببینم .
شما میتونید کلمه کلیدی که مد نظرتون هست رو ثبت کنید و هر زمانی که این کلمه کلیدی در محتوای سایتی منتشر شد از طریق ایمیل مطلع بشید .
طبیبعتا امتیاز خیلی مثبتی هستش و شما میتونید برای رشد سایتتون و برندتون از این سرویس استفاده کنید . حتما در یک پست مفصل راجب این سرویس و قابلیت های که داره صحبت میکنیم .
Google tag manager
احتمالا با تگ ها آشنایی دارید ، این تگ ها به شما کمک میکنن تا ترافیک ورودی سایتتون رو کنترل کنید . حالا با استفاده از این سرویس و تگ ها میتونید قابلیت های زیادی رو به سایت اضافه کنید . مثلا یک صفحه کوچک چت ، یا همین سرویس ایمیلی که ما در reactapp استفاده میکنیم مثل mailer lite و …. . نکته مهمی که وجود داره این هست که شما کد نویسی انجام نمیدین برای هر کدوم از این سرویس ها تا سرعت سایتتون هم به چالش کشیده بشه و این یک امتیاز مثبت هستش .
Google Insights
اگه سئو و بهینه سازی براتون مهم هست این ابزار خوراک خودتونه ، سرویسی که به شما در تولید محتوا و سئو کمک زیادی میکنه ، شما میتونید میزان سرچ درباره سرفصل ها و موضوعات مختلف رو در حالت های متفاوت بررسی کنید .
شما میتونید میزان علاقه مندی کاربرانتون رو به کلمه های کلیدی در حالت های مختلف بررسی کنید و این کار برای تولید محتواییی که در آینده انجام میدید بسیار بهتون کمک میکنه . حتی میتونید زمان مناسب برای استفاده از کلمات کلیدی رو به دست بیارید و به سئو و بهینه سازی سایتتون کمک کنید . فکر میکنم لازم باشه در یک پست مجزا در مورد این سرویس فوق العاده و تمام نکاتی که در اون موجود هست صحبت کنیم .
Google Drive
خب یک سرویس فوق العاده برای ذخیره فایل ها و به اشتراک گذاشتنشون بین کاربران هست که احتمالا باهاش کار کردید و آشنایی دارید ، حدودا 15 گیگ فضا رایگان در اختیار هر کاربر قرار میده و یکی از بهترین گزینه ها و سرویس ها برای اشتراک گذاری و کار از راه دور به حساب میاد .
Google Adwords
این هم از سرویس های شناخته شده گوگل هست که احتمالا باهاش آشنایی دارید و یا حدااقل اسمش رو زیاد شنیدید . تبلیغاتی که توسط گوگل بر روی موتور جستجو قرار میگیره . یکی از راه حل هایی که معمولا ترافیک ورودی بیشتری رو برای سایت خودشون میگیرن استفاده از همین سرویس هست ، شما با انتخاب درست کلمات کلیدی مرتبط با حوزه فعالیتتون میتونید از این سرویس استفاده کنید و به تبلیغات بپردازید . نکته جالب اینکه شما فقط زمانی پرداخت میکنید که بر روی تبلیغ شما کلیک بشه . نمونه های خیلی زیادی از این تبلیغات وجود داره و خیلی از شرکت ها اسم و کلمه های کلیدی کمپانی های رقیب خودشون رو در نظر میگیرن ، با یه سرچ ساده میتونید نمونه های زیادی رو ببینید .
گوگل پلاس
نمیدونم دلیل اینکه این روز ها خیلی ها کلا گوگل پلاس رو به فراموشی سپردن چی هست ؟ بله قطعا یک سری تحولات داره اتفاق میفته اما دلیلی بر این نیست که این سرویس کاملا بیهوده باشه . خیلی از کسب و کار ها به هیچ عنوان به گوگل پلاس توجه نمیکنند در حالی که میتونند با یک دید بازاریابی به این سرویس یا شبکه اجتماعی نگاه کنند . اگه کسب کارتون لوکال هست حتما از این سرویس استفاده کنید و اکانت خودتون رو در گوگل پلاس راه بندازید .
البته مورد آخر ، یعنی گوگل پلاس رو نمیشه به چشم یک ابزار بهش نگاه کرد اما لازم بود که در این پست مطرح بشه ، چند ابزار خیلی خوب دیگه هم در این زمینه وجود داره که سعی میکنم اونهارو در پست های جداگونه بررسی کنم ، اگه تجربه کار با هرکدوم از این سرویس هارو دارید حتما در کامنت ها با ما به اشتراک بزارید .
مطالب زیر را حتما مطالعه کنید
8 پلاگین کاربردی فیگما
تفاوت زبان های برنامه نویسی و اسکریپت نویسی
آغاز فصلی نو در reactapp | روایتی جدید در کنار شما
تفاوت طراح رابط کاربری و برنامه نویس فرانت اند
تحلیل SWOT چیست ؟ و چگونه به رشد کسب و کار ما کمک میکند ؟
6 زبان برنامه نویسی برای یادگیری در سال 2021
2 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
گوگل همیشه سرویس های خوبی ارائه داده مرسی بابت اشتراک گذاری
بله همینطوره ، البته در بعضی موارد سرویس های گوگل هم چالش هایی داشته و پروژه هاشون با استقبال خوبی روبه رو نشده ، مرسی از کامنتتون