آموزش جاوااسکریپت › انجمن ها › react native › اجرای دستورات زمانی ک اپ بسته است این موضوع 2 پاسخ، 2 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 سال پیش بدست sajad بهروزرسانی شده است. در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3) نویسنده نوشتهها سپتامبر 5, 2019 در 10:27 ق.ظ #38429 پاسخ sajadمیهمان سلام من میخوام هر چند وقت یسری دستورات انجام بدم مثلا موقعیت کاربرو بگیرم بفرستم برا سرور از کتابخونه react-nastive-background-taskهم استفاده کردم ولی تو console.logمیگه اجازه شروع نداری کسی میتونه راهنمایی کنه سپتامبر 11, 2019 در 8:37 ق.ظ #38609 پاسخ مهدی حسن زادهمدیرکل برای گرفتن موقعیت کاربر فکر کنم کتابخونه زیر بدردتون بخوره https://github.com/mauron85/react-native-background-geolocation سپتامبر 17, 2019 در 10:30 ق.ظ #38894 پاسخ sajadمیهمان This plugin can be used for geolocation when the app is running in the foreground or background. سلام این کتابخونه ک معرفی کردید مواقعی ک اپ باز یا در حالت بکگراند هست کار میکنه من زمانی رو میخام ک اپ به طور کامل بسته باشه نویسنده نوشتهها در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3) پاسخ به: اجرای دستورات زمانی ک اپ بسته است اطلاعات شما: نام (بایسته): رایانامه (منتشر نخواهد شد) (بایسته): وب سایت: فرستادن