• این موضوع 8 پاسخ، 3 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 سال، 8 ماه پیش بدست مهدی به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 9 نوشته (از کل 9)
  • نویسنده
    kian66
    مشارکت کننده

سلام
    همه راجع به نصب react-navigation و navigate کردن بین صفحات گفتن و متشکریم از ارائه این مطالب
    ولی متاسفانه جای ندیدیم راجع به tab navigation صحبت شده باشه. به دلیل ارتقا ورژن react navigation هم که دیگه فیلم های اموزشی کارای ندارند.
    لطفا اگر کسی به راه حل عملی رسیده با ذکر مثال توضیح بده (اگر توضیح منطق بر ویدیو آموزشی سایت باشه بهتر به فهم مطلب کمک میکنه مثلا بیان شود که به جای دستور فلان در فلان قسمت فیلم از دستور فلان استفاده شود تا مشکل حل شود)
    با تشکر

#29549 پاسخ

سلام.
    به زودی یک دوره کامل در مورد 3 React Navigation قرار میدیم.البته اگر نصبش کنی و طبق داکیومنتش پیش بری زیاد تفاوت خاصی با نسخه قبلی نداره و راحت میتونی پیش ببری کارتو.در دوره اینستاگرام کامل در مورد tab navigation صحبت شده.البته با ورژن 2

#29570 پاسخ
    kian66
    مشارکت کننده

سلام
    من هر دو دوره اینستاگرام و دوره جامع را گرفتم ولی در این دوره ها با navigation v2 کار شده که دیگه کارای نداره… الان من هم در tab navigation و هم در drawer navigation مشکل دارم با خوندن doc سایت هم حل نشد. لطفا دوره را سریع تر بزارید چون دارم روی یک پروژه کار می کنم و کارم لنگ شده…
    و شدیدا به این اموزش نیاز دارم
    با تشکر

#29571 پاسخ
    kian66
    مشارکت کننده

اگر یک تاریخی را مشخص کنید برای گذاشتن این اموزش ممنون میشم. چون کار من لنگ شده و انتظار هم دیونه کننده هست
    #29580 پاسخ

سلام،برنامه ما برای دوره تا اواخر فرودین بوده،ولی میتونی از داکیمونت خود react navigation استفاده کنی،و اگرم شدیدا نیاز داری،نسخه 2 رو نصب کن و پروژه رو تحویل بده

#29585 پاسخ
    kian66
    مشارکت کننده

سلام
    چه جوری ورژن 2 را نصب کنم. خودش اتوماتیک با دستور npm install –save react-navigation ورژن 3 را نصب میکنه!

#29596 پاسخ
    مهدی
    میهمان

یه راه حلم هست که ورژن 2 navigation رو نصب کنیم

npm uninstall react-navigation –save
    npm install –save react-navigation@2.8.3

ن

#29598 پاسخ
    kian66
    مشارکت کننده

اگر این ورژن پایین تر را نصب کنم بعدا در اجرا گرفتن در دیوایس های مختلف برنامه مشکلی نخواهد داشت؟

#29777 پاسخ
    مهدی
    میهمان

نه مشکلی به وجود نمیاد

در حال نمایش 9 نوشته (از کل 9)
پاسخ به: Tab Navigation
اطلاعات شما: