سلام
همه راجع به نصب react-navigation و navigate کردن بین صفحات گفتن و متشکریم از ارائه این مطالب
ولی متاسفانه جای ندیدیم راجع به tab navigation صحبت شده باشه. به دلیل ارتقا ورژن react navigation هم که دیگه فیلم های اموزشی کارای ندارند.
لطفا اگر کسی به راه حل عملی رسیده با ذکر مثال توضیح بده (اگر توضیح منطق بر ویدیو آموزشی سایت باشه بهتر به فهم مطلب کمک میکنه مثلا بیان شود که به جای دستور فلان در فلان قسمت فیلم از دستور فلان استفاده شود تا مشکل حل شود)
با تشکر
سلام.
به زودی یک دوره کامل در مورد 3 React Navigation قرار میدیم.البته اگر نصبش کنی و طبق داکیومنتش پیش بری زیاد تفاوت خاصی با نسخه قبلی نداره و راحت میتونی پیش ببری کارتو.در دوره اینستاگرام کامل در مورد tab navigation صحبت شده.البته با ورژن 2
سلام
من هر دو دوره اینستاگرام و دوره جامع را گرفتم ولی در این دوره ها با navigation v2 کار شده که دیگه کارای نداره… الان من هم در tab navigation و هم در drawer navigation مشکل دارم با خوندن doc سایت هم حل نشد. لطفا دوره را سریع تر بزارید چون دارم روی یک پروژه کار می کنم و کارم لنگ شده…
و شدیدا به این اموزش نیاز دارم
با تشکر
سلام،برنامه ما برای دوره تا اواخر فرودین بوده،ولی میتونی از داکیمونت خود react navigation استفاده کنی،و اگرم شدیدا نیاز داری،نسخه 2 رو نصب کن و پروژه رو تحویل بده