آموزش جاوااسکریپت انجمن ها react native reload کردن یک صفحه یا navigate کردن به همان صفحه ای که در ان هستیم

در حال نمایش 8 نوشته (از کل 8)
  • نویسنده
    kian66
    مشارکت کننده

با سلام
    من نمیدانم چه طور می شود یک صفحه را reload کرد یا وقتی درون یک صفحه هستیم به همان صفحه مجددا navigat شویم لطفا من را راهنمایی فرمایید
    ظمنا وقتی در صفحه مثلا x هستم از دستور ;this.props.navigation.navigate(‘x’) برای این که مجددا به صفحه x برگردد استفاده کردم ولی جواب نمیدهد
    با تشکر فراوان

#35281 پاسخ

سلام
    علت اینکه میخواین صفحه رو reload کنید چیه.شما وقتی تغییری ایجاد کنید کامپوننت re-render میشه و نیازی به refresh شدن نداریم.علت اینکه کامپوننت x در لیست stackNavigator شما وجود نداره

#35296 پاسخ
    kian66
    مشارکت کننده

کامپوننت x در creat stack navigator تعریف شده اگر تعریف نمیشد نمی توانستم از صفحات دیگر به صفحه x بروم یا از صفحه x به صفحات دیگر بروم…ولی مشکلی که وجود دارد این است که از صفحه x نمی توان به صفحه x رفت که به این طریق در واقع صفحه x رفرش شود

#35299 پاسخ
    kian66
    مشارکت کننده

علت اینکه میخواین صفحه رو reload کنید چیه
    علت اینه که من می خواهم با کلیک بر روی یک متن یک state را set کنم و بر اساس آن state یک سری اطلاعات از دیتابیس را fetch کرده و نشان دهم در واقع می خواهم با کلیک بر روی هر متنی اطلاعات مربوط به آن از دیتابیس خوانده شده و نمایش داده شود ولی وقتی با کلیک بر روی متن با استفاده از onpress تابع را صدا میزنم و در تابع ابتدا براساس متنی که بر روی آن کلیک شده state خود را set می کنم و بعد بر اساس state که set کردم اطلاعات را می خواهم از دیتابیس fetch کنم و نمایش دهم ولی اطلاعات را نمی خواند و باید دوبار بر روی متن کلیک کنم تا اطلاعات خوانده شود بررسی که کردم می بینم مشکل اینجاست که در همین جا نیز ذکر کردم
    https://reactapp.ir/forums/topic/%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-state-%D8%A8%D8%B9%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-setstate-%D8%AF%D8%B1-%DB%8C%DA%A9-%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%B9/

#35300 پاسخ
    kian66
    مشارکت کننده

تنها راهی که میبینم برای refresh کردن ساخت دو صفحه مشابه و navigat کردن بین ان دو صفحه است چون وقتی درون یک صفحه هستم نمی توان به همان صفحه مجددا navigat شوم و در واقع صفحه را refresh کنم

#35319 پاسخ
    مهدب
    میهمان

شما تابعی رو که برای onPress نوشتید باید به صورت Async تعریف کنید چون اطلاعات از دیتابیس خونده میشه یکم طول میکشه.بعد از اینکه اطلاعات رو دریافت کردید setState رو انجام بدید.اصلا نیازی به refresh نیست

#37296 پاسخ
    kian66
    مشارکت کننده

معذرت که دیر جواب دادم…
    من اول اطلاعات را از دیتابیس گرفتم ریختم در یک آرایه بعد با map جداشون کردم پس من اول اطلاعات را از دیتابیس خوندم بعد از اطلاعات خوانده شده در تابعی که برای onPress تعریف کردم استفاده کردم بنابراین نباید مشکلی از دیر خوانده شدن اطلاعات از دیتابیس باشه…
    منظورتون را از تعریف تابع به صورت async متوجه نمیشم میشه لطفا مثالی بزنید مثلا همین کدهای که در زیر نوشتم را چه جوری میشه به صورت async نوشت
    http://uupload.ir/files/vzuh_sddss.png

#37344 پاسخ

شما اگر دوره های آموزش پروژه محور یا ساخت flowelist رو مشاهده کرده باشید این موضع کامل توضیح داده شده

در حال نمایش 8 نوشته (از کل 8)
پاسخ به: reload کردن یک صفحه یا navigate کردن به همان صفحه ای که در ان هستیم
اطلاعات شما: