• این موضوع 5 پاسخ، 3 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 سال، 2 ماه پیش بدست یاسر به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • نویسنده
    یاسر
    میهمان

سلام بر دوستان عزیز
    بنده با اندروید استودیو و بیسیک فور اندروید و تحت وب کار کردم به تازگی به react-native علاقه مند شدم برای اولین برنامه خودم و دست گرمی می خواستم از پایگاه داده محلی یا همون پایگاه داده آفلاین یا همون (sqlite.db)در پروژه استفاده کنم که میخاستم محتویات فایل دیتابیس رو تو برنامم نمایش بدم که در اول طبق آموزش سایت npm رفتم جلو و react-native-sqlite-storge رو نصب کردم ولی دیدم این ماژول واسه ios هست و اصلا اندروید رو لینک نمیکنه بعد گشتم و react-ntive-sqlite-2 رو نصب کردم خوشبختانه این ماژول هم از اندروید و هم از ios پشتیبانی میکنه و من تمام کاراشو کردم و برنامه بدون خطا تو گوشیم اجرا شد اما اون متنی که از پایگاه داده مد نظر بود رو نشون نمیده لطفا اگر کسی تجربه کار با این ماژول رو داره راهنمایی کنه .
    سپاسگزارم.

#26571 پاسخ
    yasersoft
    مشارکت کننده

چرا کسی اهمیتی نمیده دوستان عزیز

#26653 پاسخ

سلام.پیشنهاد من اینکه از realm به جای sqllite استفاده کنی.تجربه کار با sql lite رو ندارم ولی مطمئن باش اگر با realm کار کنی دیگه سمت sql lite هیچ وقت نمیای

#26709 پاسخ
    yasersoft
    مشارکت کننده

درود بر شما
    خب من با realm کارکردم و خروجی مطلوب هم گرفتم ولی من فیال example.db دارم که حاوی چند هزار رکورد هست طبیعتا نمیتونم بصورت دستی وارد کنم این اطلاعات رو پس چجوری از اطلاعات این فایل sqlite در realm استفاده کنم (شبیه همون کاری تو sqlite انجام می دادیم) ؟
    بازهم تشکر فراوان

#27233 پاسخ
    یاسر
    میهمان

یعنی هیچ کس تو دنیا وجود نداره بدونه چجوری از sqlite میشه تو reactnative استفاده کرد؟

#29333 پاسخ
    یاسر
    میهمان

پاش بیفنه همه علامه دهر میشن حالا یه سوال یه ماهه بی جواب مونده همینجوری

در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
پاسخ به: react-native-sqlit-2
اطلاعات شما: