با سلام
من می خواهم در شرکت با استفاده از پکیج react-native-mssql به صورت مستقیم به دیتابیس وصل شوم و داده های جدول مورد نظرم را بخوانم،در توضیحات این دستور طرز کار با آن بیان شده ولی نمی توانم داده ها را با آن بخوانم و با خطا مواجه می شوم.در ضمن من حتما می خواهم به صورت مستقیم وصل شود و نمیخواهم از api استفاده کنم.
|
let config = { server: '192.168.1.1', //ip address of the mssql database username: 'sa', //username to login to the database password: 'password', //password to login to the database database: 'admin', //the name of the database to connect to port: 1234 //OPTIONAL, port of the database on the server } MSSQL.connect(config).then(result => {this.setState({value:result})}).catch(error => {this.setState({value:error})}); |
طبق کد بالا من به دیتابیس با موفقیت وصل می شوم و پیغام اتصال به دیتابیس دریافت می کنم ولی در کد پایین نمی توانم داده ای رو برگشت بدم و همیشه مقدار خطا برگشت داده می شود:
|
let query = "select * from [EDAS].[User]"; MSSQL.executeQuery(query).then(result => {this.setState({ values: result} )}).catch(er => {this.setState({ values: er} )}); |
در کدهای بالا values از نوع آرایه و value از نوع متن هست.
حال اگر کسی از دوستان می تواند به من کمک کند متشکر می شوم.