آموزش جاوااسکریپت › انجمن ها › react native › PushNotification از سمت سرور
- این موضوع 8 پاسخ، 3 کاربر را دارد و آخرین بار در 5 سال، 5 ماه پیش بدست مهدی بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
مهديمیهمان
سلام
وقت بخير
چطور ميشه يك نوتيفيكيشن از سمت سرور براي اپ فرستاد؟
بدون استفاده از سرويس هاي كلاد مثل firebase يا …مهدی حسن زادهمدیرکلسلام.
برای ارسال نوتیفیکیشن شما باید از سرویس های مثل onesignale ،FCM و یا نمونه ایرانیش پوشه استفاده کنید.
در دوره جامع بحث ارسال بصورت لوکال بیان شد. با استفاده از همون کتابخونه و one signal میتونید برای همه کاربرانتون نوتیفیکیشن بفرستید.
اگه منظورتون اینکه برای یک کاربر خاص نوتیفیکیشن بفرستید.مثلا سناریو زیر رو در نظر بگیرید.
وقتی کاربر به یک مکانی نزدیک شد براش نوتیفیکیشن بیاد.کافیه که مختصات موقعیت کاربر رو سمت سرور بفرستید و اگر در اون محدوه خاص بود بصورت لوکال براش نوتیفیکیشن بیاد که خیلی راحته و باید چند تا شرط چک بشهمهديمیهمانممنون از پاسخت
منظور من اين بود كه نميخوام از سرويسهايي مثل onesignale و fcm , پوشه استفاده كنم
چطوري و با چه مكانيزمي ميشه يه نوتيفيكيشن رو از يه سروري كه براي خودمون هست ارسال كرد.
فرمتش؟
پروتكل؟
دريافتش؟مثلا همين پوشه چطور اين كارو ميكنه؟
مهديمیهمانتمام هدف من اينه كه وابسته به سرويس جانبي نباشم
مهدی حسن زادهمدیرکلخود پوشه هم از این سرویس ها استفاده میکنه و فقط کار رو برای برنامه نویس ها راحت کرده و یک پنل فارسی در اختیار کاربران قرار داده.شما در نهایت باید از همین سرویس ها استفاده کنید
مهديمیهمانسلام دوباره
-وقتي پوشه ميتونه همچين چيزي توليد كنه پس شدنيه و امكانش وجود داره ديگه درسته؟
-پوشه تبليغات خودش رو هم روي دستگاههاي كاربران من ميفرسته ؟
-ميشه اين سرويس ها رو نام ببريد؟firebase , …?
-ايا با سوكت ميشه (به صرفه ست؟) امكان رو تو اين پلتفرم پياده سازي كرد؟اپ من سازمانيه و نميخام و نميتونم تبليغات پوشه رو داشته باشم
مهدیمیهمانسلام.
پوشه هم در نهایت از سرویس های خارجی استفاده میکنه.من دقیقا اطلاع ندارم که چجوری از این سرویس ها استفاده میکنه.
در مورد تبلیغات پوشه هم فکر کنم بتونید با خرید پنل ،تبلیغات رو در اپلیکیشنتون نداشته باشید.با تیم پشتیبانی پوشه در ارتباط باشید.من دقیقا از این موضوع اطلاع ندارمmehdi mosayebiمشارکت کنندهممنون از پاسختون
-ايا با سوكت ميشه (به صرفه ست؟) امكان رو تو اين پلتفرم پياده سازي كرد؟
-ميشه اين سرويس ها رو نام ببريد؟firebase , …?مهدیمیهمانخواهش میکنم.
فکر نکنم کار ساده و به صرفه ای باشه.
one signal,SNS,gcm ,firebase -
نویسندهنوشتهها