آموزش جاوااسکریپت › انجمن ها › Nodejs › mongoose-paginate-v2
برچسب ها: آموزش nodejs
- این موضوع 8 پاسخ، 3 کاربر را دارد و آخرین بار در 3 سال، 5 ماه پیش بدست علی بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
jr.quiker2020مشارکت کننده
سلام.
آقای کیانی دوتا سوال راجب paginate کرددن رکورد ها دارم ممنون میشم جواب بدین.
با مونگو و گراف api مینویسم. چطور میتونم رکورد هارو یکی اینکه رندوم برگردونم یعنی به ترتیب نباشه و شانسی باشه؟؟؟
یکی هم اینکه چطور رکورد هارو از آخر به اول یعنی آخرین رکورد برگردونم؟؟؟
از mongoose-paginate-v2 هم استفاده میکنمعلیمشارکت کنندهسلام وقت بخیر
مواردی که بیان کردین و براتون سوال هست رو با یک search ساده میتونید بهش برسید. اما نحوه انجام این کار بر میگرده به آشنایی شما با skip و یا limit در paginate که قابل پیاده سازی است.JavaScript12345const count = await User.countDocuments()const page = 1;let limit = (Math.random() * count) + 1;const sample = await User.paginate({}, {page, limit})console.log(sample.docs)و اینکه برای مرتبط سازی response بر اساس یک field باید از sort استفاده کنید چه در حالت عادی و چه با استفاده از paginate
sort : {field_name : 1}
مقدار 1 و یا -1 برای مرتبط سازی صعودی و یا نزولی قابل تغییر هست.jr.quiker2020مشارکت کنندهآقای کیانی عزیز ممنون از وقتی که میزارین و جواب میدین.
ولی جسارتا اینی که گفتین من امتحان هم کردم ولی این let limit تعداد رو رندوم میکنه. مثلا یه بار 5 تا برمیگردونه یه بار 10 تا.
من میخوام برای مثال برای همیشه 10 تا رکورد برگرده ولی هر دفعه با یه ترتیب دیگ. یعنی همون 10 تارو به ترتیب برنگردونه؟؟؟
راستش راجب این قبل اینک بپرسم سرچ هم کردم به جواب نرسیدمjr.quiker2020مشارکت کنندهمثلا فکر کنین من 1000000 رکورد توی یک کالکشن ذخیره دارم. من میخوام هر دفعه 10 تا از این رکورد هارو، هر دفعه به صورت شانسی و متفاوت و بدون هیچ ترتیبی، ن از اول ن از آخر، برگردونم.
یه نبا ممنون میشم کمک کنین. بخدا خیلی سرچ کردم به جواب نرسبدمعلیمشارکت کنندهحتما تست می کنم و نتیجه رو همینجا share می کنم
jr.quiker2020مشارکت کنندهممنونم آقای کیانی عزیز
علیرضامدیرکلسلام وقت بخیر
میتونید برای دریافت تعداد مشخصی از documentها از ماژول زیر استفاده کنید
ماژول -
نویسندهنوشتهها