برچسب ها: 

• این موضوع 4 پاسخ، 2 کاربر را دارد و آخرین بار در 3 سال، 6 ماه پیش بدست علی به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • نویسنده
    mousavi.amir1616
    مشارکت کننده

سلام وقت بخیر
    نحوه گرفتن clintID و clint secret در قسمت 16 دوره نودجی اس تغییر کرده داخل google platform میشه راهنمایی چطور میشه کلاینت ای دی و کلاینت سکرت رو گرفت ؟؟؟؟

#47479 پاسخ
    علی
    مشارکت کننده

سلام روش ایجاد یک google+ api به همون شکلی هست که در ویدیو گفته شده می تونید از بخش credentials مواردی که گفتین رو دریافت کنید.

#47549 پاسخ
    mousavi.amir1616
    مشارکت کننده

سلام وقت بخیر
    من توی قسمت 20 وقتی میخوام فرم رو ارسال کنم بعد ارسال همچین اروری برام میاد و داخل فرم با این که تصویر رو انتخاب کردم ارور داخل فرم که تصویر دوره رو انتخاب کنید
    مشکل کجاست ؟؟؟

http://s12.picofile.com/file/8398693084/Capture.PNG

#47548 پاسخ
    mousavi.amir1616
    مشارکت کننده

سلام داخل تالار گفتمان نمیشه پیام جدید گذاشت
    سوالمو در ادامه همین سوال میذارم

سلام وقت بخیر
    من توی قسمت 20 وقتی میخوام فرم رو ارسال کنم بعد ارسال همچین اروری برام میاد و داخل فرم با این که تصویر رو انتخاب کردم ارور داخل فرم که تصویر دوره رو انتخاب کنید
    مشکل کجاست ؟؟؟

http://s12.picofile.com/file/8398693084/Capture.PNG

#47608 پاسخ
    علی
    مشارکت کننده

سلام وقت بخیر
    گاهی تالار انجمن با مشکل مواجه است و امکان ثبت تاپیک وجود ندارد که از این بابت از شما عذر می خوام و در مجموع بهترین بخش برای بیان مشکلات تالارگفتمانه به این جهت که در جریان جزئیات دوره و مشکلاتی که سایر کاربران داشته اند قرار میگیرید. خواهش می کنم ویدیوها رو با دقت نگاه کنید و به سورس کلی پروژه دوره هم نیم نگاهی داشته باشین.
    error شماره یک : دلیل استفاده از متود back در متود validationdata چیه دقیقا !؟ این مورد برداشته شود.
    error شماره دو : در زمان پیاده سازی و ضبط دوره از یکسری ماژول استفاده شده که با گذشت زمان ممکن این ماژول ها آپدیت بشن و نحوه استفاده از این ماژول ها تغییر کنه پس به مراتبط در درجه اول اون ماژول رو در سایت npmjs.com سرچ کنید تا دقیقا هم از تغییرات ماژول و هم با نحوه استفاده از ماژول آشنا بشین. نحوه استفاده از ماژول mkdirp دست خوش تغییراتی بوده و باید به شکل زیر از این ماژول استفاده کنید.

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
پاسخ به: Google API
اطلاعات شما: