آموزش جاوااسکریپت انجمن ها react native کند بودن جا به جایی بین صفحات با react navigation

در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • نویسنده
    m.yarandish
    مشارکت کننده

با سلام
    من در دوره طراحی اپلیکیشن دیجیکالا react-native شرکت کردم و طبق راهنمای گفته شده از react navigation جهت جابه جایی بین صفحات استفاده می کنم ، مسئله ای که احساس میشه فاصله بین کلیک کردن روی کلید و جا به جا شدن کمی با تاخیر انجام میشود ، یعنی در لحظه که کلیک میکنم ، وارد صفحه نمیشود تاخیر حدود 200 میلی ثانیه دارد ، علت چیست ، چطور میتوانم مشکل را حل کنم ، یکی از دوستان میگفت کتابخانه react-navigation رو دیگر کسی استفاده نمی کند از redux router استفاده کنین ، ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

#45508 پاسخ

سلام
    کتابخانه React Navigation یکی از قویترین کتابخونه ها برای جابجایی بین صفحات در React Native است
    اگر ویدئو پیش نمایش اپلیکیشن رو ببینید متوجه سرعت جابجایی این صفحات میشید
    اگر بر روی شبیه ساز دارید برنامه رو اجرا میکنید به احتمال زیاد مشکل کندی به این خاطره
    بهتره روی گوشی تست بگیرید تا متوجه سرعت بشید

#45626 پاسخ
    m.yarandish
    مشارکت کننده

مهدی جان ایراد چی میتونه باشه چراکه من روی گوشی هم تست کردم ، و این تاخیر کمی تو ذوق میزنه ، دقیقا روالی هم که شما فرمودید رو انجام دادم .

#45627 پاسخ

مشکل به احتمال زیاد مربوط به re render های کامپوننت هات باشه.یعنی یه جای کار رو اشتباه کردی در ساختار کامپوننت ها که الکی باعث re render شدن میشه.
    وگرنه کتابخونه react navigation مشکلی نداره.میتونی داخل هر کامپوننت یک console.log قرار بدی و ببینی با جابجایی بین کامپوننت ها این دستور در هر کامپوننت چند بار اجرا میشه

#45504 پاسخ
    iman golshani
    مشارکت کننده

سلام
    سال نو مبارک
    از react-navigation5 استفاده کنید تا حدود زیادی این موضوع بهتر شده
    البته از داخل سایت پیگیری کنید یه مقدار تغییرات برای فراخوانی ایجاد شده
    https://reactnavigation.org/docs/getting-started/

#46135 پاسخ
    علیرضا
    مدیرکل

سلام .سال نو مبارک