آموزش جاوااسکریپت › انجمن ها › react native › کار نکردن کامپوننت react-native-send-intent
- این موضوع 5 پاسخ، 2 کاربر را دارد و آخرین بار در 3 سال، 6 ماه پیش بدست مهدی حسن زاده بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
golab2576مشارکت کننده
سلام و وقت بخیر
اساتید محترم یه سوال دارم اگر کسی لطف کنه راهنمایی کنه ممنون میشم
این لینک را ملاحظه بفرمایید
https://www.npmjs.com/package/react-native-send-intent/v/1.0.31
من این پکیج را کاملا طبق چیزی که گفته نصب و تنظیمات دستی هم انجام دادم ولی موقع اجرا میگه نمیشناسه
ایراد هم از این خط کد هستش که به روش نودجی اس این کامپونتت را معرفی می کنه
var SendIntentAndroid = require(‘react-native-send-intent’);
درحالی که روش معرفی در ری اکت نیتیو به شکل زیره
import SendIntentAndroid from ‘react-native-send-intent’;
یا به این شکل
import {SendIntentAndroid} from ‘react-native-send-intent’;
ولی متاسفانه باز هم نمیشناسه و ارور زیر را میده
undefined is not an object (evaluating ‘_reactNativeSendIntent.SendINtentAndroid.sendPhoneCall’)
دوستان چه راه حلی پیشنهاد میدن
با سپاسمهدی حسن زادهمدیرکلسلام.
در نسخه جدید react native و بعد از نسخه 0.60.0 نیازی به لینک کردن کتابخانه ها نیست و شما فقط نصبش می کنید.issue های کتابخونه رو چک کنید ببینید همچین مشکلی بیان شده یا نهgolab2576مشارکت کنندهhttps://github.com/lucasferreira/react-native-send-intent/issues?page=1&q=is%3Aissue+is%3Aopen
ایشوهارو گشتم چیزی پیدا نکردم
الان مشکل من اینه که چرا وارد کردن کتابخونه با این روش کار نمی کنه و ارور undefined is not an object (evaluating ‘_reactNativeSendIntent.SendINtentAndroid.sendPhoneCall’)
را میده
import SendIntentAndroid from ‘react-native-send-intent’;
و تو نصب و آموزش کتابخونه اینجوری گفته
var SendIntentAndroid = require(‘react-native-send-intent’);در ضمن پروژه ری اکت نیتیو من نسخه 0.55.4 هست
در کل میخوایم مستقیم کد ussd را اجرا کنم بدون این که به صفحه شماره گیری وارد بشه ینی به محض فشردن دکمه کد ussd اجرا بشه اگه راهی برای این موضوع سراغ دارید بفرمایید.
با تشکرمهدی حسن زادهمدیرکلدر es5 به صورت var SendIntentAndroid = require(‘react-native-send-intent’); اینطور ایمپورت میشده و مشکلی نداره اگر import SendIntentAndroid from ‘react-native-send-intent’; ایمپورت بشه
golab2576مشارکت کنندهمتاسفانه در هر دو حالت این ارورو میده
undefined is not an object (evaluating ‘_reactNativeSendIntent.SendINtentAndroid.sendPhoneCall’)مهدی حسن زادهمدیرکلکتابخونه به درستی لینک نشده.یکبار کتابخونه رو پاک کنید کامل و مجدد نصب کنید و تمامی مراحل لینک دستی رو با دقت انجام بدید
-
نویسندهنوشتهها