آموزش جاوااسکریپت انجمن ها Nodejs پیاده سازی اپلیکیشن خدماتی

• این موضوع 2 پاسخ، 2 کاربر را دارد و آخرین بار در 2 سال پیش بدست Reza Mohabbat به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    Reza Mohabbat
    مشارکت کننده

سلام خسته نباشید من قصد پیاده سازی یک اپلیکیشن خدماتی رو دارم، تکنولوژی های استفاده شده توی اپلیکیشن:

اپلیکیشن:react native
    فرانت اند: react, next js
    بک اند: node js, express
    دیتابیس: mongo db

ما دو تا سرویس در اپلیکیشن داریم.

برای مثال: نظافت منزل و نقاشی ساختمان.
    هر کدوم از این دو سرویس تعدادی سوال مربوط به خودشون رو دارن و تعدادی هم سوال مشترک که مشتری باید برای سفارش این سوالات رو وارد کنه ولی اینا رو چطور میشه در دیتابیس ذخیره کرد؟

#61691 پاسخ
    علی
    مشارکت کننده

سلام وقت بخیر
    چند حالت رو باید در نظر بگیری
    مورد اول اینکه فرض کنیم خدمات اپ n مورد باشه پس شما به یک table نیاز داری که هر کدوم از خدمات رو تعریف کنی که شامل نام اون خدمت و id میشه و در ادامه برای سوالات هم میای یک table در نظر می گیری که صرفا اومدی سوالات رو داخل این table قرار دادی پس فقط شامل id و عنوان سوال میشه حالا برای اینکه مشخص کنی که هر کدوم از خدمات شامل چه سوالاتی میشن میای یه table در نظر میگیری با فیلدهای id, questionId, sectionid که منظور از sectionId همون خدمت هست و به این صورت میتونی سوالاتی داشته باشه که فقط مختص به یک خدمت خاص و یا مشترک هستن.

#61856 پاسخ
    Reza Mohabbat
    مشارکت کننده

سلام، خیلی ممنون ازت متوجه شدم. فقط در هر سفارش که جواب سوالات رو باید بنویسه و ارسال کنه این ها چطور میشن ؟! چون باید دوباره بر اساس هر نوع خدمت سوال هایی که پاسخ داده میشن ذخیره بشن

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
پاسخ به: پیاده سازی اپلیکیشن خدماتی
اطلاعات شما: