آموزش جاوااسکریپت انجمن ها react native پروژه build می شود ولی run نه!!!

• این موضوع 6 پاسخ، 2 کاربر را دارد و آخرین بار در 3 سال، 10 ماه پیش بدست kian66 به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 7 نوشته (از کل 7)
  • نویسنده
    kian66
    مشارکت کننده

با سلام
    پروژه من build می شود ولی run نه!!! از react-native start هم استفاده می کنم ولی باز هم در emilator پروزه را اجرا نمی کند!لطفا من را راهنمایی کنید. خطا داده شده در لینک زیر پیوست شده

http://uupload.ir/files/pxp_again.png

#34233 پاسخ
    kian66
    مشارکت کننده

میدونم ایراد از emilator گرفته ولی نمیدونم چرا!! من چندین گوشی دیگه هم در emilator تست کردم ولی بازم نشد! android studio هم update کرم

#34235 پاسخ

بعداز اینکه buld شد از دستور react-native start استفاده کنید

#34244 پاسخ
    kian66
    مشارکت کننده

گفتم که این کار را کردم ولی بازم اجرا نمیشه

#34281 پاسخ

روی device واقعی تست کردید؟؟

#34326 پاسخ
    kian66
    مشارکت کننده

نه
    ولی الان پروژه ام را در یک درایو دیگه از لپ تاپ ام ساختم و run گرفتم درست شد!!!!
    من خیلی راه ها را رفتم که تو سایت stack overflow پیشنهاد داده بودند ولی هیچ کدام جواب نداد بارها پروژه جدید ساختم جواب نداد از react-native start استفاده کردم جواب نداد فایل build در فایل app را حذف کردم و دوباره از دستور react-native run-android استفاده کردم بازم جواب نداد فایل assets در فایل main ایجاد کردم و با دستور در cmd فایل index.android.bundle را ایجاد کردم بازم جواب نداد ولی در یک درایو دیگر از لپ تاپ ام جواب داد!!!!
    جالبه که من قبلا تمام پروژه هام را در همون درایو قبلی که الان جواب نمیده می ساختم و همیشه جواب میداد ولی الان جواب نمیده!!!!

#34327 پاسخ
    kian66
    مشارکت کننده

اگر شما دلیلش را میدونید لطفا به من هم بگید که چرا در یک درایو جواب میدهد ولی در درایو دیگر نه!
    در صورتی که قبلا در همان درایو که الان جواب نمیدهد جواب میداده!!!

در حال نمایش 7 نوشته (از کل 7)
پاسخ به: پروژه build می شود ولی run نه!!!
اطلاعات شما: