آموزش جاوااسکریپت › انجمن ها › react js › همخوانی نبودن مباحث دوره این موضوع 2 پاسخ، 2 کاربر را دارد و آخرین بار در 6 ماه پیش بدست وحید بهروزرسانی شده است. در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3) نویسنده نوشتهها سپتامبر 16, 2022 در 4:28 ب.ظ #67042 پاسخ woxmanمشارکت کننده چرا هرچی میگید داخل دوره اصلا نمیشه تمرینشو تست کرد مثل اول دوره هستم….میخوام کامپوننت بسازم…..میسازمش ولی نمیشه <welcome/> این مدلی نشونش بدم اکتبر 12, 2022 در 8:51 ق.ظ #67255 پاسخ مهدی حسن زادهمدیرکل سلام چه مشکلی داریدذ؟ توجه داشته باشید که کامپوننت ها باید با حرف بزرگ شروع شوند که بتونید از Hook ها استفاده کنید Welcome درسته نه welcome نوامبر 29, 2022 در 10:04 ق.ظ #69421 پاسخ وحیدمیهمان سلام من ظاهرا قبلا در سایتتون ثبت نام کردم ولی الان فراموشی پسورد رو میزنم پیغام میاد که پسورد جدید فرستاده شد ولی هیچ ایمیلی برام نمیاد دو سه روز پیش تست کردم و الان هیچ ایمیلی نمیاد نویسنده نوشتهها در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3) پاسخ به: همخوانی نبودن مباحث دوره اطلاعات شما: نام (بایسته): رایانامه (منتشر نخواهد شد) (بایسته): وب سایت: فرستادن