آموزش جاوااسکریپت انجمن ها react native نصب نقشه فارسی در react native

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • نویسنده
    محمد مهدی
    مشارکت کننده

سلام و عرض ادب

می خواستم یه نقشه فارسی روی اپلیکیشنی که با react native نوشتم، نصب کنم که موقعیت کاربر رو بگیره و ذخیره کنه (موقع وارد کردن آدرس محل سکونت)

یکی دو تا از این نقشه فارسی ها رو نصب کردم ولی دیگه پروژه اجرا نشد و ارور داد. نسخه ی ری اکت هم 59.9 هستش

شما نقشه ای سراغ دارین بدون مشکل بشه نصب و استفاده کرد؟

#47268 پاسخ

سلام و عرض ادب.
    من تا حالا خودم از نقشه های ایرانی استفاده نکردم ولی تعریف map.ir رو شنیدم.
    به چه اروری بر می خورید؟

#47274 پاسخ
    محمد مهدی
    مشارکت کننده

من از پارسی مپ استفاده کردم

والا اولش که نصب می کنی پروژه دیگه اصلا بیلد نمیشه و ارورهای AsyncStorage , Viewpager اینا رو میده

بعد دوباره AsyncStorage رو دستی نصب میکنم. پروژه بیلد میشه ولی به محص اجرا از اپلیکیشن می پره بیرون و پیغام CloseApp میده

حتی یه پروژه خالی جدید نسخه 59.9 هم ساختم باز هم ارور میداد. توی آموزش نصبش گفته بود دستور link رو بزنید ولی وقتی میزنی ارور میده

خودشون تاکید کردن که حتما روی نسخه 59.9 نصب کنید منم همین کارو کردم و به این مشکلات خوردم. ولی روی آخرین ورژن ری اکت که نصب کردم بدون مشکل اجرا شد

این لینک آموزش نصب شون هست. ببینید شما موفق میشید به نصب یا نه

https://www.parsimap.com/docs/mapbox/react-native/

فقط یه جا یه تغییر باید توی کد بدید .طی تماسی که گرفتم باهاشون گفتن اینو. اونم اینکه خط زیر رو

MapboxGL.setAccessToken(“parsimap.accessToken”);

به این صورت تغییر بدید:

MapboxGL.setAccessToken(“public”);

#47434 پاسخ
    محمد مهدی
    مشارکت کننده

سلام و عرض ادب

راه حل این مشکل رو پیدا کردم. گفتم اینجا بذارم دوستان استفاده کنن

من از نقشه پارسی مپ استفاده کردم روی ری اکت 59.9. ولی انگاری وقتی نصبش میکنی با یه سری از ماژول هایی که از قبل نصب داری تداخل ایجاد میکنه. حالا دو تا نکته

1 اینکه توی سایت برای آموزش از نسخه 7.0.1 استفاده کرده در صورتی که وقتی شما دستور نصب npm install @react-native-mapbox-gl/maps رو میزنید میره آخرین ورژن رو نصب میکنه. بنابراین از این دستور به شکل زیر استفاده کنید
    npm install @react-native-mapbox-gl/maps@7.0.1

2 اینکه اگر بعد از نصب به مشکل خوردید توی پروژه فایل package-lock.json و همینطور پوشه ی node_modules رو به صورت دستی پاک کنید. و بعد دستور npm install رو بزنید تا یه بار دیگه همه ماژول ها از اول نصب بشن. من از این روش تونستم جواب بگیرم

ضمنا این پارسی مپ نقشه ی خیلی خوبیه. دیجی کالا هم توی سایت و هم توی اپلیکیشن از این استفاده کرده

#47435 پاسخ

ممنون از به اشتراک گزاری راه حل

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
پاسخ به: نصب نقشه فارسی در react native
اطلاعات شما: