آموزش جاوااسکریپت › انجمن ها › جاوا اسکریپت › نحوه export کردن دو تابع در جاوا اسکریپت برچسب ها: جاوا اسکریپت این موضوع 1 پاسخ، 1 کاربر را دارد و آخرین بار در 1 سال، 8 ماه پیش بدست محمد عسکری بهروزرسانی شده است. در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2) نویسنده نوشتهها سپتامبر 12, 2021 در 1:08 ب.ظ #58571 پاسخ Vahidمیهمان سلام من یک فایل جاوا اسکریپت(javascript) دارم که داخلش دو تا تابع دارم و میخوام از این توابع در یک فایل دیگه استفاده کنم چطور باید خروجی و export بگیرم و در یک فایل دیگه ازشون استفاده کنم سپتامبر 12, 2021 در 1:09 ب.ظ #58572 پاسخ محمد عسکریمدیر سلام برای این کار به مثال زیر توجه کنید : function sum(a, b) { return a + b } function mul(a, b) { return a * b } 1234567 function sum(a, b) { return a + b} function mul(a, b) { return a * b} برای export کردن این دو تابع به صورت زیر عمل میکنیم : export { sum, mul } 1 export { sum, mul } حال برای استفاده از این دو تابع یا یکی از آن ها به صورت زیر عمل میکنیم : import { sum, mul } from 'myfile' import { mul } from 'myfile' 12 import { sum, mul } from 'myfile'import { mul } from 'myfile' نویسنده نوشتهها در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2) پاسخ به: نحوه export کردن دو تابع در جاوا اسکریپت اطلاعات شما: نام (بایسته): رایانامه (منتشر نخواهد شد) (بایسته): وب سایت: فرستادن