آموزش جاوااسکریپت انجمن ها react native نحوه تعریف متغیر global در react native

برچسب ها: 

در حال نمایش 7 نوشته (از کل 7)
  • نویسنده
    m.yarandish
    مشارکت کننده

با سلام و خداقوت …
    من در برنامه ام در صفحه splash در تابع useEffect آبجکتی از داده ها را که قبلا در asyncStorage ذخیره کرده بودم (نام کاربری – تعداد کالاهای ثبت شده ، آخرین لاگین و … )بازیابی می کنم ، من می خواهم در هدر برنامه ام که که کامپوننتی جداگانه است این مقادیر را هربار نمایش دهم ، و همچنین در حین برنامه این داده ها آبدیت می شوند پس مقادیر هدر باز باید تغییر کنند ، من از چه طریقی داده ها را دریافت کنم و در هدر نمایش دهم ؟
    در React-native چطور میتوان متغیری را بصورت global تعریف کرد ؟

#45629 پاسخ

با سلام
    اگر شما اطلاعات رو در localstorage ذخیره می کنید .می تونید در هر کامپوننتی به اون دسترسی داشته باشید درreact native
    فقط کافیه که از دستور localstorage.getItem(‘key’) استفاده کنید.
    ما اگر از state برای ذخیره اطلاعات استفاده می کنید و میخواید این state بین کامپوننت ها به اشتراک گذاشته بشه میتونید از redux استفاده کنید که البته با معرفی context در نسخه 16.8 react میتونید از contextApi استفاده کنید که خیلی راحت و ساده است

#45633 پاسخ
    m.yarandish
    مشارکت کننده

من از asyncStorage استفاده می کنم ، در واقع اطلاعاتی را در هدر برنامه ام که در تمامی page وجود دارد را می خواهم نمایش دهم ، اینکه من هر بار در page دیتاها رو واکشی کنم کار درستی نیست
    آموزشی از contectApi در سایت وجود دارد ؟

#45641 پاسخ

در دوره جامع آموزش React js این مورد آموزش داده شده است

#45905 پاسخ
    m.yarandish
    مشارکت کننده

در React-Navigation نمیشه متغیر Global تعریف کرد ؟

#45911 پاسخ
    علیرضا
    مدیرکل

با react navigation!!!!
    react navigation فقط یک کتابخونه برای جابجایی صفحاته.

#46204 پاسخ
    m.yarandish
    مشارکت کننده

سلام اگر میشه آموزشی از Contect-Api ارائه بدید ، من تقریبا اکثر دوره ها رو خریدم الی ReactJs ، بخاطر این آموزش نمیخوام این دوره را خریداری کنم

در حال نمایش 7 نوشته (از کل 7)
پاسخ به: نحوه تعریف متغیر global در react native
اطلاعات شما: