آموزش جاوااسکریپت انجمن ها react native نحوه استفاده از Context در react native

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • نویسنده
    محمد مهدی
    مشارکت کننده

سلام و عرض ادب. وقت بخیر

چه جوری میشه با استفاده از context یه متغیر سراسری تعریف کرد و در همه ی کامپوننت ها مقدارشو نمایش داد؟

طوری که بتونیم در هر یک از کامپوننت ها هر وقت خواستیم مقدار اون متغیر رو تغییر بدیم و این تغییر تو همون لحظه در همه ی کامپوننت ها اعمال بشه

مثلا الان اپلیکیشن فروشگاهی من چند تا تب داره. یکیش سبد خریده که باید یه عدد کنارش نمایش داده بشه. این کار رو الان با متغیر گلوبال انجام دادم ولی وقتی مقدار سبد خرید تغییر میکنه این عدد تغییر نمیکنه مگر اینکه روی یک تب دیگه کلیک کنم تا تغییر اعمال بشه. برای پیاده سازی تب ها هم از React navigation bottom tab استفاده کردم

#48152 پاسخ

با سلام
    پیشنهاد میکنم مقاله زیر رو مطالعه کنید
    https://reactapp.ir/learn-the-usecontext-hook-in-react/

#48156 پاسخ
    محمد مهدی
    مشارکت کننده

ممنونم . خیلی خوبه این آموزش

ولی این آموزش فقط خواندن مقدار متغیر هستش. اگر بخواهیم تو یه کامپوننتی این مقدار رو تغییر بدیم چه جوری میشه؟

مثلا وقتی سبد خرید عدد 1 رو نشون میده. بعد وارد سبد میشیم و محصول رو از سبد حذف می کنیم. حالا از داخل کامپوننت سبد نیاز هست که مقدار این متغیر رو صفر کنیم

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

#48161 پاسخ

این مورد برای react به صورت کامل در دوره جامع آموزش react js بیان شده که برای react native هم تفاوتی نداره.
    همچنین در فصل 4 دوره آموزش ساخت دیجی کالا این مورد بیان شده.
    برای تغییر کافیه یک تابع رو هم به بین کامپوننت ها به اشتراک بزارید که عملیات اضافه شدن به سبد خرید رو انجام میده

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
پاسخ به: نحوه استفاده از Context در react native
اطلاعات شما: