آموزش جاوااسکریپت › انجمن ها › بحث و گفت و گو › مکاتبات اداری
- این موضوع 5 پاسخ، 2 کاربر را دارد و آخرین بار در 2 سال پیش بدست مهدی حسن زاده بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
mortezaمشارکت کننده
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمامی دست اندرکارن وب سایت ری اکت اپ و سپاس از زحمات شبانه روزی جهت ارائه آموزش های کاربردی که در اختیار علاقه مندان قرار میدید
بنده میخوایم یه سیستم مدیریت مکاتبات اداری رو درست کنم در زمینه ارسال و دریافت مکاتبات اداری موندم که چی مکانیزم استفاده کنم در این زمینه اگه راهنمایی کنید ممنون تان میشممهدی حسن زادهمدیرکلبا سلام
ممنون از لطفتون
اولین کاری که باید انجام بدید باید برید سراغ افرادی که میخوان از این سیستم استفاده کنند و ببینید تا حالا از چه روش هایی استفاده میکردن برای انجام مکاتباتشون
به طور مثال اگر قبلا همه چیز بر روی کاغذ بوده، به طور کامل فرایندهای مختلف رو از اول تا اخر ببینید به چه صورت انجام میشه
بعد همون فرایندها رو روی سیستم پیاده سازی کنید
یا اگر یک سیستم الان دارن که استفاده می کنند نقاط قوت و ضعف رو پیدا کنید و ببینید چه جاهایی مشکل داره که میتونید بهترش کنید و چه ویژگی هایی باید اضافه بشه
بعد از اینکه این موارد رو درک کردید برید سراغ پیاده سازیmortezaمشارکت کنندهبا فرایند که با کاغذ تبادلات صورت میگیره کاملا آشنا هستم چون خودم در درون سازمان هستم که این مکاتبات بصورت کاغذی انجام میشه سوال من در اصل در زمینه پیاده سازی این سیستم است که وقتی یه نامه صادر میشه به شخص مورد نظر فرستاده بشه در اصل مکانیزم فرستادن نامه درون کد نویسی است که باید از کدام روش استفاده کرد.
مهدی حسن زادهمدیرکلشما میتونید نامه رو مثل یک پیام در نظر بگیرید که برای یک فرد فرستاده میشه یعنی پیام نباید به غیر از فرستنده و گیرندگان برای کس دیگه ای قابل مشاهده باشه
پس هر نامه یک فرستنده و امکان داره چنیدن گیرنده داشته باشه
علاوه بر این نامه ممکن چنیدن هامش داشته باشه و برای هر شخص جهت ارجاعات بعدی فرستاده بشه
پس هر نامه باید یک ID منحصر به فرد، گیرنده و حداقل یک گیرنده داشته باشه.همچنین میتونید فیلدهایی مثل تاریخ و زمان ارسال و تاریخ اولین مشاهده توسط گیرندگان رو داشته باشیدmortezaمشارکت کنندهدر اصل باید یه اپ چت ساخته بشه ولی با کمی تفاوت درسته؟
مهدی حسن زادهمدیرکلتقریبا میشه گفت آره
ماهیتا یکی هست و فقط شما باید تغییرات رو با توجه به نیازتون اعمال کنید -
نویسندهنوشتهها