در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • نویسنده
    morteza
    مشارکت کننده

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمامی دست اندرکارن وب سایت ری اکت اپ و سپاس از زحمات شبانه روزی جهت ارائه آموزش های کاربردی که در اختیار علاقه مندان قرار میدید
    بنده میخوایم یه سیستم مدیریت مکاتبات اداری رو درست کنم در زمینه ارسال و دریافت مکاتبات اداری موندم که چی مکانیزم استفاده کنم در این زمینه اگه راهنمایی کنید ممنون تان میشم

#52282 پاسخ

با سلام
    ممنون از لطفتون
    اولین کاری که باید انجام بدید باید برید سراغ افرادی که میخوان از این سیستم استفاده کنند و ببینید تا حالا از چه روش هایی استفاده میکردن برای انجام مکاتباتشون
    به طور مثال اگر قبلا همه چیز بر روی کاغذ بوده، به طور کامل فرایندهای مختلف رو از اول تا اخر ببینید به چه صورت انجام میشه
    بعد همون فرایندها رو روی سیستم پیاده سازی کنید
    یا اگر یک سیستم الان دارن که استفاده می کنند نقاط قوت و ضعف رو پیدا کنید و ببینید چه جاهایی مشکل داره که میتونید بهترش کنید و چه ویژگی هایی باید اضافه بشه
    بعد از اینکه این موارد رو درک کردید برید سراغ پیاده سازی

#52300 پاسخ
    morteza
    مشارکت کننده

با فرایند که با کاغذ تبادلات صورت میگیره کاملا آشنا هستم چون خودم در درون سازمان هستم که این مکاتبات بصورت کاغذی انجام میشه سوال من در اصل در زمینه پیاده سازی این سیستم است که وقتی یه نامه صادر میشه به شخص مورد نظر فرستاده بشه در اصل مکانیزم فرستادن نامه درون کد نویسی است که باید از کدام روش استفاده کرد.

#52301 پاسخ

شما میتونید نامه رو مثل یک پیام در نظر بگیرید که برای یک فرد فرستاده میشه یعنی پیام نباید به غیر از فرستنده و گیرندگان برای کس دیگه ای قابل مشاهده باشه
    پس هر نامه یک فرستنده و امکان داره چنیدن گیرنده داشته باشه
    علاوه بر این نامه ممکن چنیدن هامش داشته باشه و برای هر شخص جهت ارجاعات بعدی فرستاده بشه
    پس هر نامه باید یک ID منحصر به فرد، گیرنده و حداقل یک گیرنده داشته باشه.همچنین میتونید فیلدهایی مثل تاریخ و زمان ارسال و تاریخ اولین مشاهده توسط گیرندگان رو داشته باشید

#52302 پاسخ
    morteza
    مشارکت کننده

در اصل باید یه اپ چت ساخته بشه ولی با کمی تفاوت درسته؟

#52314 پاسخ

تقریبا میشه گفت آره
    ماهیتا یکی هست و فقط شما باید تغییرات رو با توجه به نیازتون اعمال کنید

در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
پاسخ به: مکاتبات اداری
اطلاعات شما: