آموزش جاوااسکریپت انجمن ها react native مشکل در Navigation 4

در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • نویسنده
    amir_zack
    مشارکت کننده

سلام درود بر شما.یه مشکل خیلی عذاب آور با نسخه جدید نویگیشن دارم.
    وقتی استک رو میسازم و صفحات رو بهش میدم نرم افزار به خوبی بیلد میشه و سرور هم کامل ران میشه و نرم افزار میاد بالا ولی هیچی بهم نشون نمیده و صفحه فقط کاملا سفیده.هرکاری هم میکنم هرچقدر ریلود میکنم بازم صفحه سفیده و هیچ اروری اصلا ندارم .اصلا اروری هم بهم نمیده که ببینم مشکل از چیه.لطفا راهنمایی کنید به این مشکل تاحالا برخوردید؟

#39821 پاسخ

سلام
    اکیر حسین یک مقاله در مورد آموزش و شروع کار با react navigation 4 نوشته که میتونی بخونیش
    https://reactapp.ir/get-start-react-navigation-4/

#39825 پاسخ
    amir_zack
    مشارکت کننده

دقیقا قسمت drawer رو از روی همین مقاله میرم جلو .وقتی توی یه فایل مجزا میسازم صفحه سفید میاد و هیچ اروری هم ندارم ولی وقتی میارمش توی APP.js همه چی اوکی هست.درست هم اکسپورت میکنم درست هم لینک کردم ولی نمیدونم چرا اصلا هیچ اتفاقی نمیفته.

#39826 پاسخ
    amir_zack
    مشارکت کننده

ممنون آقا مهدی درست شد مشکلم این بود داخل یک ویو میذاشتم.خیلی ممنون.

#41500 پاسخ
    زهره
    میهمان

سلام من میخوام کار با navigation 4 رو شروع کنم اما به یک مشکل جدی برخورد کردم و هر کاری میکنم درست نمیشه . تو برنامه اندروید بعد از نصب پکیج ها به این ارور برخورد میکنم و فکر نکنم مشکل از پروکسی باشه چون سایت اندروید دولوپر رو باز میکنه
    ERROR: Unable to resolve dependency for ‘:react-native-screens@debug/compileClasspath’: Could not resolve androidx.collection:collection:1.1.0.

خیلی ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

#41515 پاسخ

در فایل build.gradle کتابخونه نسخه ها رو با فایل build.gradle خود پروژه یکی کردین؟

در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
پاسخ به: مشکل در Navigation 4
اطلاعات شما: