آموزش جاوااسکریپت › انجمن ها › Nodejs › مشکل در جلسه ۱۱
- این موضوع 3 پاسخ، 2 کاربر را دارد و آخرین بار در 3 سال، 5 ماه پیش بدست mostafa61 بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
mostafa61مشارکت کننده
باسلام و خسته نباشید.
من در قسمت ۱۱ در صفحه رجیستر وقتی ری کپچا رو انتخاب نمی کنم بهم هشدار میده که ری کپچا انتخاب نشده ولی وقتی انتخاب می کنم این خطا رو نشون میدهJavaScript123456TypeError: Cannot read property redirect of undefinedat D:\projects\Node.js\pro\app\http\controller\controller.js:22:25at IncomingMessage.<anonymous> (D:\projects\Node.js\pro\node_modules\express-recaptcha\dist\v2.js:127:21)at IncomingMessage.emit (events.js:323:22)at endReadableNT (_stream_readable.js:1204:12)at processTicksAndRejections (internal/process/task_queues.js:84:21)تا قبل از اضافه کردن passport کار می کرد ولی نمیدونم الان چرا خطا میده!
mostafa61مشارکت کنندهاین هم کدهای فایل controller.js :
JavaScript12345678910111213validationRecaptcha(req, res){return new Promise((resolve, reject) => {this.recaptcha.verify(req,(err) =>{if (err){console.log('error');req.flash('errors', 'گزینه امنیتی فعال نمی باشد');res.redirect('/register');}else{resolve(true);}})})}علیمشارکت کنندهسلام وقت بخیر
اروری که دارین مربوط به redirect در فایل controller.js هست و دقیقا مشخص نیست که مربوط به چی میشه ولی با توجه به ارور احتمالا به درستی کانفیگی رو انجام ندادین بررسی بفرمایید این بخش رو و اگر امکانش هست فایل پروژه رو از طریق ایمیل پشتیبانی ارسال کنید البته بدون فولدر node_modules تا دقیقا بررسی بشه که مشکل چیهmostafa61مشارکت کنندهممنون. حل شد.
در فایل registerController به جای result => validationResult نوشته بودم result => validationRecaptcha -
نویسندهنوشتهها