آموزش جاوااسکریپت انجمن ها Nodejs مشکل در جلسه هشتم

برچسب ها: 

• این موضوع 3 پاسخ، 2 کاربر را دارد و آخرین بار در 3 سال، 5 ماه پیش بدست علی به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • نویسنده
    MR.Mostafa
    مشارکت کننده

سلام
    من کدها رو دقیقا عین ویدئو رفتم ولی وقتی متد next رو اضافه می‌کنم، ارور Cannot POST /auth/register رو می‌گیرم.
    اگر به جای next از متد redirect استفاده کنم، مشکلی وجود نداره ولی وقتی متد next رو استفاده می‌کنم، ارور بالا رو می‌ده.
    چندین بار هم چک کردم ولی مورد خاصی رو پیدا نکردم.
    لازم به ذکر هست که اطلاعات توی دیتابیس ذخیره می‌شه.
    فایل کدهام:
    http://yekupload.ir/70416f82816d2d87/reactapp-nodeJS.zip

ممنون می‌شم بررسی کنید و بفرمایید مشکل از کجاست.

#42652 پاسخ
    علی
    مشارکت کننده

سلام وقت بخیر. شما بعد از اجرای هر فرآیندی، که در این مورد خاص کار دیتابیس و عملیات ذخیره سازی اطلاعات کاربر هست باید فرآیند رو هدایت کنید. شما یا این کار رو باید با دستوری مثل next انجام بدین که این برمیگرده به فرآیند که بعد از این متود تعریف کردین و البته بیشترین کاربرد رو تو middlewareها داره و یا اینکه با دستوری مثل redirect کاربر رو به یک صقحه با یکسری فرآیند مجزا هدایت کنین. خب تو ویدیویی شما میگین از next استفاده شده تا فرآیند کامل انجام شه ولی خب برای ارجاع کاربر به یک صفحه دیگه باید از redirect استفاده کنید.

#42653 پاسخ
    MR.Mostafa
    مشارکت کننده

ممنونم از رسیدگی‌تون،
    این مواردی رو که فرمودید رو متوجهم، منتها این رو نفهمیدم که کد شما چطور با متد next کار کرد ولی برای من کار نکرد و موقع submit فرم ارور Cannot POST /auth/register رو می‌داد؟
    کجای کد من اشتباه بوده؟

#42655 پاسخ
    علی
    مشارکت کننده

کد مشکلی نداشت و حتما باید از redirect استفاده کنید. شاید توی edit ویدیو این قسمت اشتباها حذف شده. داخل فایل های پروژه که در پارت اخر برای دانلود قرار دادم هم این موضوع رعایت شده.

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
پاسخ به: مشکل در جلسه هشتم
اطلاعات شما: