آموزش جاوااسکریپت انجمن ها react native مشکل با زمان بندی کارها

• این موضوع 2 پاسخ، 2 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 سال، 7 ماه پیش بدست honifer به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    honifer
    مشارکت کننده

سلام
    من میخوام یه برنامه بنویسم که دائما اجرا بشه و مثلا چندتا عکس یا اصلا چندتا عدد را در زمان های مختلف نشان بده و وقتی به آخرین عکس یا عدد رسید دوباره از اول شروع کنه. فکر کنم باید از setimeout استفاده کنم ولی نمیدونم کجا باید قرار داده بشه و چجوری زمان اون فرق کنه. با استفاده از setintervalمیشه ولی زمانش ثابته. میخوام زمانش متغیر باشه
    ممنون میشم راهنمایی کنید

#31085 پاسخ

سلام.
    setimeout که کلا فقط یکبار اجرا میشه.من دقیقا متوجه نمیشم که کاره برنامه چیه.ولی میتونید time مربوط به setinterval رو هم متغیر بزارید و با یک state مدیریتش کنید

#31093 پاسخ
    honifer
    مشارکت کننده

من میخوام تعدادی عکس در زمان های مختلف پشت سر هم اجرا بشند و وقتی به آخرین عکس رسید دوباره از اول شروع بشه و این روند تا زمانی که یه تایمر دیگه جواب نداده تکرار بشه.
    این کدی هست که با setInterval نوشتم. قاعدتا هربار که عدد جدید نمایش داده می شود باید زمان نشان دادن اعداد 1 ثانیه اضافه شود. یعنی مثلا برای نشان دادن عدد 10 ، 10 ثانیه طول میکشد. ولی نتیجه بدست آمده در زمان ثابت است. یعنی طبق مقدار اولیه interval عمل می کند و هر 1 ثانیه جواب می دهد.

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
پاسخ به: مشکل با زمان بندی کارها
اطلاعات شما: