آموزش جاوااسکریپت › انجمن ها › react native › مشورت در مورد انتخاب react native
- این موضوع 3 پاسخ، 3 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 سال، 10 ماه پیش بدست مهدی حسن زاده بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
hoseinمشارکت کننده
سلام دوستان
من از چند ماه پیش اندروید را با جاوا کار میکنم و سطح متوسط هستم
ولی واقعا از دست android studio و ارور ها بازیهای الکی و مسخرش اذیت شدم . خیلی روند کارمو کند کرده همش درگیر برطرف کردن ارورهای پیش پا افتاده و مضحکش شدم .
الانم با آپدیت به نسخه ی 3 اندروید استادیو یکسری فیچرهاش عوض شده و موقع بیلد ارور های خیلی بدی میده هرچقدرم توی فروم های اصلی سرچ کردم و وقت صرفش کردم حل نشد . هر بار این درگیرشو باهاش توی کارای مختلف دارم .
در ضمن اینو بگم که مبتدی نیستم و 5 ساله در شرکت های مختلف برنامه نویس بودم و کاملا با این حوزه آشنا هستم . asp.net mvc , php yii framework کار میکنم.
سمت زامارین رفتم شاید وضعیت اون بهتر باشه .
خیلی بهتر از اندروید استادیو هست و از لحاظ کدنویسی و منطق بیشتر پسندیدم ولی محیط vs برای برنامه نویسی موبایل کمبودها و مشکلاتی داره و این نقص ها را من نتونستم باهاش کنار بیام . اندروید استادیو در کنار ضعف هاش حداقل کامل و جامع بود و همه چیز داشت .
برای انتخاب react تردید دارم . اول اینکه چون همه کدنویسی با js انجام میشه فکر میکنم منطق کد به تمیزی زبانهایی مثل جاوا و سی شارپ نشه و با بزرگ شدن پروژه کار کردن روش خیلی پیچیده و سخت بشه .
توی وب هم وقتی حجم کدنویسی js پروژه بالا میره درک و اصلاح کدنویسی سخت میشد .
میدونم پروژه های بزرگی مثل اینستا باهاش انجام شده ولی نمیشه تیم توسعه ی اونها را با خودمون مقایسه کنیم .
یک انتخاب دیگه به نام flutter دارم که وقتی داکیومنتشو خوندم ازش خوشم اومد ولی فعلا بتا هست و باید صبر کرد .
من به js تسلط دارم ولی react, es6 کار نکردم . چقدر طول میکشه بتونم react native را یاد بگیرم ؟
برای انجام پروژه نیاز به یادگیری سریع اندروید دارم ولی واقعا گیر کردم نمیدونم بالاخره با کدوم پیش برم .
هر بارم باز برمیگردم سراغ اندروید استادیو ولی خستم کرده خیلی اذیت میکنه . خیلی مضخرفه .
ممنون میشم راهنمایی کنید …مهدیمیهمانسلام حسین عزیز.
یکی از بزرگترین مزیت های react native یکبار نوشتن کد و خروجی گرفتن برای هر دو پلتفرم Android و IOS هست.
اینکه به جاوااسکریپت مسلط هستی و قبلا وب کار میکردی عالیه و پیش نیازی اصلی برای شروع کار با react native رو گذروندی و کافیه که es6 رو یاد بگیری و در حد ابتدایی با react آشنا بشی که فکر نکنم بیش از دو یا سه هفته ازت وقت بگیره و دوره های es6 و react هم در سایت موجوده و میتونی ازش استفاده کنی.
در مورد منطق کد هم مطمئن باش اگه اصولی کد بزنی کدهای خیلی تمیز تر از native در میاد مخصوصا با state manager های مثل redux که به خوبی منطق برنامه رو مدیریت میکنه.
در مورد یادگیری react native هم همه چی بستگی به خودت داره و هر چقدر بیشتر وقت بزاری سریعتر یاد میگیری و جای نگرانی هم بابت یادگیریش نیست.شاید در ابتدا به یک سری مشکلات بخوری برای راه اندازی ولی به محض اینکه شروع کنی شیفته ساختارش میشی.hoseinمشارکت کنندهسپاس دوست عزیز
برای آخرین مورد اینکه میشه از لایبری هایی که برای جاوا نوشته شده درnative react استفاده کرد ؟
اون پروژه ایی که در فولدر android ساخته میشه را اگر با اندروید استادیو بازش کنم مثلا میشه ادامه ی کارو توی اون محیط انجام داد و مشکلی پیش نمیاد ؟مهدی حسن زادهمدیرکلسلام.خیر
لایبری های مخصوص برای react native وجود داره و خیلی کم پیش میاد که به کتابخانه ای نیاز داشته باشی و موجود نباشه.میتونی با اندروید استودیو بازش کنی.در بعضی مواقع لازم میشه که اینکار رو انجام بدی.البته توجه داشته باش که در این پوشه کدنویسی انجام نمیشه و در هنگام اضافه کردن کتابخانه باید یک سری فایل های موجود در این پوشه رو تغییر بدی.
کدنویسی برنامه در فایل app.js و فایل های جاوا اسکریپت دیگه ای که میسازی انجام میشه -
نویسندهنوشتهها