آموزش جاوااسکریپت انجمن ها Nodejs محدودیت حافطه mongo db

• این موضوع 2 پاسخ، 2 کاربر را دارد و آخرین بار در 3 سال، 8 ماه پیش بدست علی به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    jr.quiker2020
    مشارکت کننده

سلام دوستان. من تازه با دیتا بیس مونگو دی بی آشنا شدم. یه سوال دارم.
    اینکه هر داکیومنت نمیتونه حجم بیشتر از 16 مگابایات داشته باشه دقیقا یعنی چی؟؟؟
    یعنی یه برنامه ای مثل اینستاگرام که کاربرا میتونن ویدئو آپلود کنن، نمیتونه از این دیتا بیس استفاده کنه چون قطعا ویدئو بیشتر از 16 مگابایت میشه دیگ؟؟؟؟؟

#45849 پاسخ
    jr.quiker2020
    مشارکت کننده

من کلا با no sql تا حالا کار نکردم. با ساختارش آشنا نیستم. منظورم ازاین سوال اینه که ویدوئو و عکس آدرسشون توی داکیومنت قرار میگیره (مثل mySql) یا خودشون با حجمی که دارن توی هر داکیومنت قرار میگیرن؟؟؟

#45863 پاسخ
    علی
    مشارکت کننده

سلام
    در دیتابیس mongodb که یک دیتابیس nosql هستند شما با فرمت json کار می کنید البته خود mongo تغییراتی روی دیتایی که می خواد ذخیره بشه میده ولی به اون کاری نداریم و دیتا در قالب collection و در هر کالکشن به صورت document ذخیره میشه و در یک کالکشن شما ممکنه چندین داکیومنت داشته باشین که از نظر تعداد فیلد با هم تفاوت هایی داشته باشند اما همه این داکیومنت ها در نهایت نمی تونن حجمی بیشتر از 16 مگ داشته باشن که البته با توجه به فرمتی که باهش کار می کنیم (Json) حجم واقعا بالایی هست. برای آپلود تصاویر، ویدیو و … سناریویی که در هر دیتابیسی یکسان هست قرار دادن آدرس فایل ذخیره شده در doc و البته collection مربوطه می باشد. و اگر مسئله محدودیت حجمی رو کنار بذاریم قرار دادن فایل هایی با حجم سنگین به صورت مستقیم در دیتابیس اصلا کار معصولی نیست

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
پاسخ به: محدودیت حافطه mongo db
اطلاعات شما: