آموزش جاوااسکریپت انجمن ها react js استفتا از مارکر گوگل مپ در react js

برچسب ها: 

در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • نویسنده
    amirfarahani10
    مشارکت کننده

رفقا سلام
    من یه مشکلی دارم با google map توی reactjs مشکلی اینجاس که نمیتونم مارکر رو بندازه زاویه بچرخونم (چون دارم مسیر یه متحرک رو روی نقشه نشون میدم دیتای این نقاط از سمت سرور برای من میاد و شامل زاویه متحرک نسبت به نقطه قبلی توش هست ) توی نسخه react native مشکلی ندارم و خود google map یه ویژگی داره rotation این کارو انجام میده.خیلی سرچ کردم ولی چیزی پیدا نکردم و توی این موضوع گیر کردم و خیلی خیلی هم مهمه
    ممنون میشم اگر کسی اطلاعاتی داره کمکم کنه.اینم بگم که از این لایبرری استفاده میکنم @react-google-maps/api
    ممنونم

#49393 پاسخ

سلام .منظورتون رو از زاویه متحرک متوجه نمیشم؟
    یکم توضیح بیشتری میدین؟

#49407 پاسخ
    امیر
    میهمان

ممنونم از شما .
    ببینید سرور وقتی میخواد نقاط متجرک رو به من بده از قبل زاویه و جهت حرکت متحرک رو از نقطقه a به نقطه b رو محاسبه میکنه و توی json به من میده به اسم direction من طبق اون باید جهت فلش رو عوض کنم برای اینکه بییشتر متوجه بشد من نمونه ای از آرایه ای که از سورور میگیرم رو براتون میذارم :
    [ { BATTERYDANGER: null, DANGER: null, DIRECTION: “246”, DOORSTATE: “در بسته”,GPSDANGER: null, ID: 1,INPUTSTATUS_ACC: “Off”, MESSAGETIME: “8دقيقه پيش”,MOVINGSTATE: “s”,NICKNAME:”مسعود نبوی نژاد ایران 62 – 374 ع 66″,
    PAUSETIME: 900,
    POSDESCRIPTION: “سایت تهران”,
    SENTDATE: “12:29”,
    SIGNATURE: “1-Normal”,
    SPEED: “10”,
    TEMPERATURE: “28.7”,
    TRUCKSTATE: “متوقف”,
    XPOINT: 51.37535,
    YPOINT: 35.6141883
    },
    {
    BATTERYDANGER: null,
    DANGER: null,
    DIRECTION: “352”,
    DOORSTATE: “در بسته”,
    GPSDANGER: null,
    ID: 2,
    INPUTSTATUS_ACC: “Off”,
    MESSAGETIME: “14دقيقه پيش”,
    MOVINGSTATE: “s”,
    NICKNAME: “مسعود نبوی نژاد ایران 62 – 374 ع 66”,
    SENTDATE: “12:23”,
    SPEED: “0”,
    TEMPERATURE: “28.6”,
    XPOINT: 51.3815433,
    YPOINT: 35.5440816
    },
    {
    BATTERYDANGER: null,
    DANGER: null,
    DIRECTION: “337”,
    DOORSTATE: “در بسته”,
    GPSDANGER: null,
    ID: 3,
    INPUTSTATUS_ACC: “Off”,
    MESSAGETIME: “21دقيقه پيش”,
    MOVINGSTATE: “s”,
    NICKNAME: “مسعود نبوی نژاد ایران 62 – 374 ع 66”,
    SENTDATE: “12:16”,
    SPEED: “0”,
    TEMPERATURE: “28.4”,
    XPOINT: 51.3517616,
    YPOINT: 35.5019466
    },]

#49411 پاسخ

فکر میکنم با DirectionsRenderer
    کارتون راه بیفته اگر درست متوجه شده باشم
    https://tomchentw.github.io/react-google-maps/#directionsrenderer

#49415 پاسخ
    amirfarahani10
    مشارکت کننده

ممنونم از وقتی که میذارید . ن ابن مورد نبود. من کاری که به یه نتیجه نسیبتا خوبی رسیدم رو ااینجا میگم و اینکه هنوز یه مشکلی دارم اونم میگم خدممتون اگه مقدور بود اونو پاسخ بدید.
    ببینید من اون آرایه ای که از سمت سرور میاد گاها ۱۰۰ تا ابجک از طول و عرض جغرافیایی داره که من با این ۱۰۰ تا نقطه polyline مسیر رو میکشم. بعد میام از این متد که پایین تر میذارم براتون فایل مارکر خودمو با فرمت png هست میچرخونم :

حالا الان یه اتفاقی میفونه که بک گراند اون عکس جدیدی که با توجه به متد بالا تولید میشه سیاه هست و حاشیه داره (لازم به ذکره که بگم این عکس مارکر دایره هست و چهار طرف دایره سیاه میشه) میخوام بدونم چجوری میتونم اون بک گراند رو من ransparent کنم ؟؟
    من یه نمونه توی سایت codesandbox گذاشتم
    فقط شما باید بی زحمت دانلود کنید به صورت زیب و روی سیستمتون باز کنید یه اروروی میده که نمیدونم چیه (مربوط به cross orgin میشه(
    code sandBox

#49417 پاسخ
    amirfarahani10
    مشارکت کننده

ممنونم از وقتی که میذارید . ن ابن مورد نبود. من کاری که به یه نتیجه نسیبتا خوبی رسیدم رو ااینجا میگم و اینکه هنوز یه مشکلی دارم اونم میگم خدممتون اگه مقدور بود اونو پاسخ بدید.
    ببینید من اون آرایه ای که از سمت سرور میاد گاها ۱۰۰ تا ابجک از طول و عرض جغرافیایی داره که من با این ۱۰۰ تا نقطه polyline مسیر رو میکشم. بعد میام از این متد که پایین تر میذارم براتون فایل مارکر خودمو با فرمت png هست میچرخونم :

حالا الان یه اتفاقی میفونه که بک گراند اون عکس جدیدی که با توجه به متد بالا تولید میشه سیاه هست و حاشیه داره (لازم به ذکره که بگم این عکس مارکر دایره هست و چهار طرف دایره سیاه میشه) میخوام بدونم چجوری میتونم اون بک گراند رو من ransparent کنم ؟؟
    https://drive.google.com/file/d/1DPxFxUO43O7olmGClUkjzERuwrAPqiE9/view?usp=sharing
    من یه نمونه توی سایت codesandbox گذاشتم
    فقط شما باید بی زحمت دانلود کنید به صورت زیب و روی سیستمتون باز کنید یه اروروی میده که نمیدونم چیه (مربوط به cross orgin میشه(
    code sandBox

در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
پاسخ به: استفتا از مارکر گوگل مپ در react js
اطلاعات شما: