آموزش جاوااسکریپت › انجمن ها › react native › کمک در زمینه مسیر شروع کار تا ساخت اپلیکشن تحت وب
- این موضوع 5 پاسخ، 2 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 سال، 6 ماه پیش بدست مهدی حسن زاده بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
اشكانمیهمان
با سلام و خسته نباشيد.
من اشكان هستم سي ساله. كارشناس ارشد الكترونيك.
من مي خوام وارد زمينه ساخت اپليكيشن تحت وب براي نوبايل هاي ios و اندرويد بشم.
مي خوام مسير صفر تا صد اين پروسه رو بدونم.
از كجا شروع كنم چه برنامه نويسي هايي لازمه.
چارت اموزش اين مسير تا رسيدن به هدفم چيه.ممنون ميشم راهنمايي كنين و بهم مسير رو بگين تا ببينم از كجا شروع كنم و چه محتوياتي رو دانلود كنم بخونم ياد بگيرم. ممرسي
تبگرزم من : @kantash01مهدی حسن زادهمدیرکلسلام اشکان عزیز.
اگر منظورت از اپلیکیشن های تحت وب برای ios و اندروید pwa هست.باید یک مسیری رو طی کنی.برای pwa تو میتونی از کتابخونه ها و فریمورک های مختلف جاوا اسکریپت مثل react , vue و …. استفاده کنی.که من react رو بهت پیشنهاد میکنم.
پایه یادگیری هر کدوم از اینها html ,css,javascript,es6 هست.بعد از اون میتونی به سایت reacjs.org مراجعه کنی و react رو یاد بگیری.البته ما در ماه آینده دوره جامع react رو منتشر میکنیم که میتونی از اون هم استفاده کنی.
برای html و css سایت https://www.w3schools.com/ مرجع فوق العاده و خوبی هست.
برای javascript میتونی از دوره موجود در سایت که مسعود صدری عزیز زحمتش رو کشیده استفاده کنی وبرای es6 دوره علیرضا که در سایت هست رو استفاده کن.
بعد از یادگیری همه این ها باید با اصول pwa آشنا بشی که در حال حاضر بهترین منبع https://developers.google.com/web/progressive-web-apps/ هست.
امیدوارم جوابت رو گرفته باشیاشكانمیهمانممنونم از راهنماييتون. من طراخي وب تا خدودي بلدم. خوب.html css و كمي هم jjs.
منظورتونو از pwa نميدونم چيه.
من يه اپليكيشن مثل اپ هاي بانك ها تو گرشي ها تقريبا مخام بسازم. تحت وب و اپ.اين مسيرو برم؟،؟
بهم گفتن اخه از اندرويد استوديو برم كه اموزشش خيلي.طولانيه. اين راه كه شما فرمودين نوين تره؟
مهدی حسن زادهمدیرکلاپلیکیشن و وب جدا هستن.برای اپلیکیشن شما میتونید از react native استفاده کنید که هم خروجی android و هم ios به صورت native میده.چون js بلد هستید این میتونه گزینه مناسبی برای شما باشه.
با توجه به اینکه برای نصب اپلیکیشن های ios در ایران جدیدا به مشکل خوردیم.یک تکنولوژی تحت عنوان pwa داره استفاده میشه که در واقع همون وب هست ولی قابلیت نصب داره.یعنی شما وقتی به سایت مراجعه می کنید به گوشی اون رو میتونید به home screen به عنوان اپلیکیشن اضافه کنید.البته pwa ها هنوز به قدرت اپلیکیشن هایی که جداگانه نوشته میشن نمیرسه و خیلی جاها هنوز کمبود داره.
پیشنهاد می کنم مقالات زیر رو بخونید
React Native چیست
PWA چیستاشكانمیهمانممتونم از راهنماييتون.
من پايتون هم بلدم. اين قضيه كمكي تو ساخت صفحه وب مكنه برام؟؟
من php فقط باد نيستم.
بنظر مياد اگه من با html css شروع كنم سمت كلاينت رو و سمت سرور رو با پايتون و mysql ميتونم صفحه وبم رو طراحي كنم.
براي تبديل به اپ شدن هموبا react ميتونم برنامه اندرويد رو بسازم
ميمونه اپ ايفون كه اونم روشهايي خودشو داره.مسير رو درست فهميدم ؟؟
و بايد از شما محصولات react رو تهيه كنم. درسته نظرم؟؟مهدی حسن زادهمدیرکلشما باید html و css رو یاد بگیری و بعد شروع کنی به یادگیری جاوا اسکریپت و es6 و بعد هم react. برای سمت سرور هم میتونی از php یا پایتون یا node یا هر زبان سمت سرور دیگه ای استفاده کنی.
برای اپلیکیشن دو راه داری یا اینکه pwa بزنی .یعنی همون وب سایت رو با pwa تبدیل به اپلیکیشن پیش رونده وب کنی و برای اندروید و ios داشته باشی اون رو یا اینکه react native رو یاد بگیری و شروع به کد نویسی کنی برای اپلیکیشن
دوره جاوا اسکریپت
آموزش es6 -
نویسندهنوشتهها