آموزش جاوااسکریپت انجمن ها بحث و گفت و گو فرانت اند یا بگ اند ؟ لطفا راهنمایی کنید

برچسب ها: 

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • نویسنده
    رامین ساجدی
    میهمان

سلام
    من بین انتخاب فرانت و بک اند موندم لطفا منو راهنمایی کنید برای ادامه مسیر
    الان فرصت خوبیه تا اموزش ببینم اما نمیدونم کدوم سمت برم

#46258 پاسخ
    javad salamiii
    میهمان

سلام طبق تجربه ای که دارم بیشتر کسایی که به خاطر بازار رفتن سمتش موفق نشدن. ببینید فقط میگم انتخابشون بازار بوده ینی صرفا گفتن الان بازارش خوبه.
    من میگم به شما مهم ترین گزینه علاقس . علاقه باعث میشه که تسلیم نشین و بتونین ساعات خسته کننده کار کنید و موفق تر بشین.
    بازار کار هم برای شما به همون نسبت که شما علاقه نشون بدی خودش رو نشون خواهد داد

#46274 پاسخ
    محمد
    میهمان

⁉️سوال
    من اشنایی نسبی با جاواسکریپت دارم و میتونم کدش رو بفهمم و در موارد لازم ازش استفاده کنم و در اصل کارم backend هست اونم با flask ولی میخوام بیشتر یاد بگیرم در حدی که بتونم ui قابل قبولی واسه پروژه هام طراحی کنم, با css-freamwork هایی مثل bootstrap و materialize اشنام و معمولا کارمو راه میندازن ولی خب میخوام یکم عمیقتر بشم و صرفا از اون دوتا استفاده نکنم
    با این توضیحات بهتره برم سمت کدوم یکی از فریمورک زیر و چرا!! و اینکه این فریمورک ها چه فواید مضاعفی میتونن داشته باشن؟
    پیش پیش مچکرم از توضیحات دوستان

✅ React
    ✅ Angular
    ✅ Vue.js

#46282 پاسخ
    علیرضا
    مدیرکل

محمد عزیز من پیشنهادم اینه نگاهی به مقاله “برای پروژه بعدی کدام یک را انتخاب کنیم؟ React,Angular یا Vue” بندازی و اگه جواب مناسبی پیدا نکردی اینجا مجددا بحثو ادامه بدیم

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
پاسخ به: فرانت اند یا بگ اند ؟ لطفا راهنمایی کنید
اطلاعات شما: