آموزش جاوااسکریپت › انجمن ها › react native › عدم نمایش فونت های MaterialCommunityIcons در react native این موضوع 7 پاسخ، 2 کاربر را دارد و آخرین بار در 3 سال، 3 ماه پیش بدست مهدی حسن زاده بهروزرسانی شده است. در حال نمایش 7 نوشته (از کل 7) نویسنده نوشتهها جولای 29, 2020 در 4:14 ب.ظ #48661 پاسخ rap_nbمشارکت کننده سلام من توی برنامه ام از کتابخونه ی react-native-vector-icons استفاده میکنم امروز یه دفعه فونت های MaterialCommunityIcons نمایش داده نشد. تمامی فونت های دیگر نظیر AntDesign و FontAwesome نمایش داده میشه و مشکلی نداره. ایا شما هم به این مشکل برخورد کریدن؟ جولای 30, 2020 در 11:27 ق.ظ #48670 پاسخ مهدی حسن زادهمدیرکل سلام به شکل زیر عمل کنید ببینید درست کار میکنه یا نه import Icon from ‘react-native-vector-icons/MaterialCommunityIcons’; جولای 30, 2020 در 1:55 ب.ظ #48671 پاسخ rap_nbمشارکت کننده همیشه از همین روش استفاده میکنم import MIcon from ‘react-native-vector-icons/MaterialCommunityIcons’; import FIcon from ‘react-native-vector-icons/FontAwesome5’; فقط فونت های MaterialCommunityIcons مشکل داره.مابقیش درسته آگوست 1, 2020 در 9:32 ق.ظ #48704 پاسخ مهدی حسن زادهمدیرکل شما Icon رو به صورت معمولی از کتابخانه ایمپورت کنید و به شکا بالا استفاده کنید.برای icon های type های مختلفی به شکل زیر داریم. type=”AntDesign” type=”Entypo” type=”FontAwesome” type=”FontAwesome5″ type=”FontAwesome5Brands” type=”Foundation” type=”Ionicons” type=”MaterialCommunityIcons” type=”MaterialIcons” type=”SimpleLineIcons” type=”Octicons” آگوست 1, 2020 در 9:34 ق.ظ #48705 پاسخ مهدی حسن زادهمدیرکل Icon name=’person-outline’ type=”MaterialIcons” آگوست 9, 2020 در 10:09 ب.ظ #48846 پاسخ rap_nbمشارکت کننده راه حل را پیدا کردم ظاهرا بصورت پیش فرض فقط 4 نوع از فونت ها را نمایش میده. باید این خط کد را project.ext.vectoricons = [ iconFontNames: [ ‘MaterialIcons.ttf’, ‘EvilIcons.ttf’ ] // Name of the font files you want to copy ] apply from: “../../node_modules/react-native-vector-icons/fonts.gradle” به android/app/build.gradle اضافه کرد.و اسم هر فونتی را که خواستیم بهش اضافه کنیم توضیحات کامل آگوست 10, 2020 در 10:06 ق.ظ #48858 پاسخ مهدی حسن زادهمدیرکل ممنون از به اشتراک گزاری پاسخ نویسنده نوشتهها در حال نمایش 7 نوشته (از کل 7) پاسخ به: عدم نمایش فونت های MaterialCommunityIcons در react native اطلاعات شما: نام (بایسته): رایانامه (منتشر نخواهد شد) (بایسته): وب سایت: فرستادن