در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • نویسنده
    mahdiHR
    میهمان

سلام
    من دانشچو رشته علوم کامپیوتر هستم
    علاقه زیادی به برنامه نویسی دارم و html و css هم کار کردم
    الان بر سر دو راهیی برای انتخاب مسیر موندم ، انتخاب بین حوزه وب و موبایل و یا موارد دیگه ای که وجود داره

ممنون میشم راهنمایی کنید

#37707 پاسخ

سلام.حتما تا الان سوالای زیادی تو دهنت ایجاد شده مثلا بهترین زبان برنامه نویسی چیه؟چقدر طول میکشه توی یک حوزه متخصص بشم؟الان که رشتم علوم کامپیوتره بدردم میخوره؟کدام زبان برنامه نویسی رو یاد بگیرم؟
    من پیشنهاد میکنم در هر حوزه ه ای که میخوای کار کنی ابتدا روی زبان برنامه نویسی اون حوزه مسلط شو و data structure اون رو به خوبی درک کن.
    اینکه بر سر دو راهی انتخاب بین دو مسیر موندی بهتر که در حوزه وب و موبایل یک پروژه خیلی کوچیک کار کنی و ببینی گرایش بیشتر به کدوم سمته.هر حوره ای که باهاش حال کردی همون رو انتخاب کن چون بازار کار هر دو تاش خوبه

#42958 پاسخ
    monire.6767
    مشارکت کننده

سلام من هم مشابه ایشون سوال دارم البته با این تفاوت که من 5سال پیش برنامه نویس .net بودم و الان 5سال برنامه نویسی نمیکنم و میخوام دوباره شروع کنم بنظرتون بهترین و زود بازده ترین چی میتونه باشه یعنی یه پایه ای دارم ولی الان همه چی عوض شده منم سردرگم شدم

#42961 پاسخ

بستگی به علاقتون داره که میخواید در چه حوزه ای کار کنید
    وب
    موبایل
    هوش مصنوعی یا ….
    اگر قصد دارید در دو مورد اول کار کنید پیشنهاد من به شما جاوا اسکریپت هست چون با یادگیری اون میتونید در هر دو حوزه وب و موبایل کار کنید

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
پاسخ به: شروع برنامه نویسی
اطلاعات شما: