آموزش جاوااسکریپت انجمن ها react native سوال درمورد router flux در ری اکت نیتیو(react native)

در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • نویسنده
    m.yarandish
    مشارکت کننده

مساله ای که من چند روزی درگیرشم اینه که در یک فرم اطلاعاتی با کلیک بروی input صفحه دیگری رو باز میکنم و موقعیت کاربر را می گیرم و با کلیک بروی بازگشت با pop کردن scene فعلی میخواهم موقعیت گرفته شده رو در input بگذارم ، از replace یا reset نمیتونم استفاده کنم چون صفحه اطلاعات refresh و پاک میشه ، من فقط میخواهم با pop مقادیر رو با props بفرستم

#47390 پاسخ

برای ارسال اطلاعات به یک صفحه دیگه کافیه در evevnt مربوط به دکمه یک تابع رو فراخوانی کنید
    const goToPageTwo = () => Actions.pageTwo({text: ‘Hello World!’});
    pageTwo در واقع key هست که برای Scene درنظر گرفتید
    و text میشه هر چیزی که می خواید پاس بدید به اون صفحه
    حالا تو اون صفحه میتونید با {this.props.text} به مقدار پاس داده شده دسترسی داشته باشید

#47404 پاسخ
    m.yarandish
    مشارکت کننده

در نحوه ارسال پارامتر و دریافتش مشکلی ندارم ، مشکل اینه که من در صفحه جاری یکسری input دارم که از داده های کاربر در آن می نویسد بعد یک input دیگه هست مربوط به گرفتن موقعیت که با کلیک بروی اون به صفحه موقعیت رفته و موقعیت را دریافت می کند و به این صفحه بر می گرداند ، جهت بازگشت من میخوام طوری پارامترها رو بفرستم که داده های قبلی ام reset نشوند (پاک نشوند) راهکار چیست ؟
    ا

#47406 پاسخ

میتونید از context یا redux استفاده کنید تا بتونید اون ها رو نگه دارید.
    چون componentUnmount میشه دیگه اطلاعات از دست میرن.

#47410 پاسخ
    m.yarandish
    مشارکت کننده

من از hook ها در برنامه ام استفاده کردم آیا باز امکان استفاده از context وجود دارد ؟

#47416 پاسخ

بله به راحتی

در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
پاسخ به: سوال درمورد router flux در ری اکت نیتیو(react native)
اطلاعات شما: