آموزش جاوااسکریپت › انجمن ها › react native › سوال در مورد npm ها و خواندن پیامک ها از inbox گوشی
برچسب ها: خواندن پیامک های گوشی
- این موضوع 5 پاسخ، 3 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 سال، 5 ماه پیش بدست arash بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
arashمشارکت کننده
من میخام پیامک های گوشی رو بخونم . از npm react-native-android-sms-listener میخام استفاده کنم. ولی دقیقا معلوم نیس چکار باید انجام بدم!!
اگر npm بهتری میشناسید یا قابل پیاده سازیه یا روش های دیگه ای برای خوندن پیامک ها از گوشی رو میدونید لطفا راهنمایی کنید.مهدی حسن زادهمدیرکلمیتونید از پکیج زیر استفاده کنید
https://www.npmjs.com/package/react-native-get-sms-androidarashمشارکت کنندهمشکل من در واقع تو کد این npm ها هست. برای همین پکیج یه قسمت کد
SmsAndroid.list(JSON.stringify(filter), (fail) => {
console.log(“Failed with this error: ” + fail)
},
(count, smsList) => {
console.log(‘Count: ‘, count);
console.log(‘List: ‘, smsList);
var arr = JSON.parse(smsList);arr.forEach(function(object){
console.log(“Object: ” + object);
console.log(“–>” + object.date);
console.log(“–>” + object.body);
})
});
داره که میخام اونو توی مثلا یه textBox قرار بدم . و متن پیامک ها داخل اون textBox نشون داده بشه.مهدی حسن زادهمدیرکلخب وقتی sms ها رو گرفتید کافیه که درون یک state اون رو قرار بدید و از state برای نمایش متن درون textbox استفاده کنید
arashمشارکت کنندهمن با یک state پیاده سازی کردم . ولی هیچ دیتایی برنمی گردونه. و خطایی هم نمیده.
به نظرتون مشکل از کجا میتونه باشه؟ کد رو هم قرار دادم.
import React, {Component} from ‘react’;
import {Platform, StyleSheet, Text, View,Button} from ‘react-native’;
import SmsListener from ‘react-native-android-sms-listener’;export default class App extends Component {
constructor(props){
super(props);this.state = {
message1: 1
}
}getAll = () => {
SmsListener.addListener(message => {
this.setState({ message1: message.body });
});
}render() {
return (
<View>
<Button title=”Press me for change!”