آموزش جاوااسکریپت › انجمن ها › Nodejs › سوال در خصوص جلسه 20
برچسب ها: store, storeProcess
- این موضوع 3 پاسخ، 3 کاربر را دارد و آخرین بار در 2 سال، 11 ماه پیش بدست علی بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
manafi_amirمشارکت کننده
این طور که من متوجه شدم در آموزشی که شما دادید فایل اپلود می شود و اگر اعتبار سنجی فرم دچار مشکل بود بعد می آیید و فایل رو حذف می کنید آیا این روش منطقی هست
یعنی در اعتبار سنجی هر دفعه فایل آپلود شود و بعد دوباره حذف شود فرض کنید حجم فایل ها زیاد باشد مثلا ویدیو باشه
لطفا راهکاری ارائه بدهید که در صورتی که فرم اعتبار سنجی اش تمام شد بعد فایل آپلو شودسوال دوم
ما در اعتبار سنجی فایل فقط پسوند را چک کردیم یا امکان دارد که نوع خود فایل را هم چک کنیم؟ مثلا اگر کاربر یک فایل را خودش پسوند را تغییر داد و در سرور آپلود کرد از نظر امنیتی مشکلی نداریمبا تشکر که به سوال های من پاسخ می دهید
علیمشارکت کنندهزمانی که یک فایل رو ارسال می کنید به تمام ویژگی فایل دسترسی دارین و میتونین موارد مختلفی رو بررسی کنین یک پیشنهاد که برای این بخش میشه داشت این هست که از یک بخش چند رسانه ای ایجاد کنیم و از اون بخش تصاویر و یا هر فرمت فایل دیکه ای رو مورد استفاده قرار بدیم در بخش های مختلف نمونه این مورد در دوره جدید که منتشر شده است کار شده و در این بخش مطابق با اون چیزی که مستند multer ارائه میده آلپود فایل رو پیاده سازی کردیم.
در رابطه با سوال دومتون هم یه مقدار مبهمه در نهایت اگر پسوند فایل تغییر کنه مسلما چون پسوند رو چک میشه خب اگر مقایرتی وجود داشته باشه ارور res خواهد شد.gw2.fighterمشارکت کنندهسلام استاد خسته نباشید من موقع ازسال فرم به این مشکل بر میخورم
JavaScript123456(node:11068) UnhandledPromiseRejectionWarning: ReferenceError: fs is not definedat courseController.store (C:\Users\Mehdi AJ\Desktop\Node Js Corses\Web App Cms\app\http\controllers\course\courseController.js:18:17)(Use <code>node --trace-warnings ...</code> to show where the warning was created)(node:11068) UnhandledPromiseRejectionWarning: Unhandled promise rejection. This error originated either by throwing inside of an async function without a catch block, or by rejecting a promise which was not handled with .catch(). To terminate the node process on unhandled promise rejection, use the CLI flag <code>--unhandled-rejections=strict</code> (see https://nodejs.org/api/cli.html#cli_unhandled_rejections_mode). (rejection id: 1)(node:11068) [DEP0018] DeprecationWarning: Unhandled promise rejections are deprecated. In the future, promise rejections that are not handled will terminate the Node.js process with a non-zero exit code.ولی وقتی async وawait از روی stor بر میدارم درست میشه و بدونه در نظر گرفتن ارور به صفحه بعد میره
JavaScript12345678910111213async store(req, res, next) {let result = await this.validationData(req);if (result) {this.storeProcess(req, res, next);} else {if (req.file) {fs.unlinkSync(req.file.path, (err) => { console.log(err) });}this.back(req, res);}}چکار کنم
علیمشارکت کنندهآیا فراخوانی ماژول fs رو انجام دادین؟
-
نویسندهنوشتهها