آموزش جاوااسکریپت انجمن ها Nodejs ساخت فیلد مجازی

برچسب ها: 

در حال نمایش 13 نوشته (از کل 13)
  • نویسنده
    mousavi.amir1616
    مشارکت کننده

سلام وقت بخیر
    توی قسمت 27 وقتی فیلد مجازی برای یوزر ها درست میکنم تنها فقط اطلاعات خوده یوزر رو میاره و درس های رو که درست کرده رو نمیاره فکر میکنم متدpopulate دچار تغییراتی شده و نمیشه آدرس فیلد رو بهش داد چون ارور میده و باید مقدار فیلد ref رو بهش داد اگه میشه یه بررسی کنید ؟؟

#47690 پاسخ
    mousavi.amir1616
    مشارکت کننده

لینک پروژه رو چطوری بفرستم اینجا نمیشه لینک فرستاد؟؟/

#47705 پاسخ
    mousavi.amir1616
    مشارکت کننده
    #47720 پاسخ
    علیرضا
    مدیرکل

متود populate تغییری نداشته مقادیر refو localField و foriegnField درست set کردین؟؟

#47723 پاسخ
    mousavi.amir1616
    مشارکت کننده

بله درست set شده
    کاملا مثل فیلم

#47743 پاسخ
    علی
    مشارکت کننده

پروژه شما رو بررسی کردم و سرشار از error هست!! این ارور ها رو اصلا بررسی کردین ؟؟

#47745 پاسخ
    mousavi.amir1616
    مشارکت کننده

پروژه ام اجرا میشه به صورت کامل فقط توی قسمت 27 اونجایی که از populate استفاده میشه تا نام دوره رو در قسمت مدیریت ویدئو ها نشون بده رو انجام نمیده
    بعدشم شما داخل populate مقدار فیلد رو قرار میدن اما پروژه من باید بهش مقدار ref رو داد مشکلی نداره یه نمونه شو میشه بگید ؟؟؟

#47777 پاسخ
    علیرضا
    مدیرکل

به populate باید مقدار virtual filed رو بدین که تو کدتون از عبارت courses11 استفاده کردین!

await Course.findById(courseId).populate(‘episodes’).exec();

#47807 پاسخ
    mousavi.amir1616
    مشارکت کننده
    #47805 پاسخ
    mousavi.amir1616
    مشارکت کننده

این مواردی رو که گفتید رو انجام دادم اما بازم درست نشد ؟؟
    http://s12.picofile.com/file/8399463726/Capture.PNG

#47740 پاسخ
    mousavi.amir1616
    مشارکت کننده
    #47831 پاسخ
    علی
    مشارکت کننده

دوست عزیز معلوم هست اصلا شما هدفتون چیه! مواردی که گفتم که هیچ کدوم اعمال نشده روی سورسی که فرستادین !!!!!!!!!

#47835 پاسخ

داخل مدل course درست Export نگرفتین حتما اینو جایگزین کنید
    module.export = mongoose.model(‘Course‘, Course)

داخل مدل user

دقت کنید من یک بار دیگه یه توضیح کوتاه برای populate بدم …. زمانی که شما در یک collection قیلد مرتبط با یک collection دیکه رو ندارید باید virtual field تعریف کنید داخل مدل مورد نظر و اگر داخل collection فیلد مرتبط با یک collection دیگه وجود داشت خب دیگه نیازی به virtual field نیست و مستقیما از عنوان فیلد داخل populate استفاده میکنید دقت کنید وقتی virtual field تعریف میکنید باید ref رو برابر با collection دوم قرار بدین با عنوانی که از اون collection داخل مدلش export گرفتین البته localField و foreignField رو هم باید مشخص کنید.

برای همه مدل ها این قاعده رو رعایت کنید تا با چنین مشکلاتی رو به رو نشین الان توی مدل user هم شما باز این مشکل رو دارین
    module.export = mongoose.model(‘User‘, User)
    اگر از هرچیری جز User استفاده می کنید تمام فراخوانی ها هم باید مطابق او انجام بشه

در حال نمایش 13 نوشته (از کل 13)
پاسخ به: ساخت فیلد مجازی
اطلاعات شما: