در حال نمایش 7 نوشته (از کل 7)
  • نویسنده
    Mehdi
    مشارکت کننده

سلام وقتتون بخیر

تا جایی که اطلاعات ناقص من میگه، یکی از نقطه ضعف های ری اکنت، در بحث seo هست. به علت کامپایل شدن کدها، موتورهای جستجوگر نمیتونن محتوا رو بع درستی و شفافیت HTML آنالیز کنن.

بنابراین ری اکت برای طراحی سایت پیشنهاد نمیشه، و بیشتر برای کنترل پنل و قسمت هایی که پابلیک نیست و نیاز دبه دسترسی داره و در دید ربات های سرچ انجین ها نیست مورد استفاده قرار میگیره.

آیا اینطور هست و آپدیتی برای این موضوع وجود داره؟

ممنون

#12883 پاسخ
    sajadi
    میهمان

سلام ، تا اونجایی که من میدونم این یه اشتباه هستش و یه جایی هم که بحثش بود گفته شد به شدت پیشنهاد میشه ، چون سایتی مثل ایوند رو با react زدن ؛ حالا من بازم تحقیق میکنم و اطلاع میدم

#12884 پاسخ
    محسن جلیل وند
    میهمان

اگه سئو برات اهمیت داره server side rendering رو سرچ کن، قطعا بدون ssr سئو وجود نداره

#17157 پاسخ
    siamak jalili
    مشارکت کننده

سلام ، نمونه کد C# برای ssr و نحوه ارتباط با پروژه ری اکت رو میخوام کسی داره کمکم کنه ؟

#18126 پاسخ
    ایران چربی گیر
    میهمان

سلام بنده در ری اکت کد نویسی میکنم و خیلی سرچ کردم ظاهر در بعضی از منابع قوی که لینکش رو در زیر میارم گفتن تاثیر داره که دیتا بیندیگ انجام بشه خب کار ری اکت جی اس هم دیتا بیندینگ هست /
    https://www.npmjs.com/package/react-seo

این کتابخانه سئو هست.

#18540 پاسخ
    nima habibkhoda
    مشارکت کننده

حرفتون کاملا اشتباه است . شما با استفاده از gatsby میتونین سئو رو مدیریت و به بهترین شکل انجام بدید .

#18543 پاسخ
    nima habibkhoda
    مشارکت کننده

مورد دوم :
    گوگل با استفاده از موتور کرولر جدید خودش به اسم puppeteer تونست که تمام سایت های js رو به بهترین حالت کرول کنه و ایندکس کنه . حتی شما هم میتونید این پروژه را نصب و تست کنید . روبات های بسیار زیادی نوشتم با این پروژه برای وب سایت های ریکت که طراحی کردم . و کامل و بدون نقص کار میکنه . چون از headless chrome استفاده میکنه و کارش بی نظیره .

در حال نمایش 7 نوشته (از کل 7)
پاسخ به: سئو react js
اطلاعات شما: