آموزش جاوااسکریپت انجمن ها react native رفرش شدن صفحه ای که قبلا باز شده

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    محمد مهدی
    مشارکت کننده

سلام و عرض ادب

من توی اپلیکیشن با استفاده از reactnavigation بین صفحه ها پیمایش میکنم. بعضی از صفحه ها نیاز هست که هر باز که باز میشه رفرش بشه. مثل سبد خرید

مثلا اگر یه بار صفحه سبد خرید باز بشه محتوای سبد رو لود کنه و بعدش برم چیزی به سبد اضافه کنم و مجدد بیام تو صفحه سبد خرید ، صفحه آپدیت نمیشه و همچنان همون محتوای قبلی رو نشون میده

چه جوری باید این مشکل رو حل کنم؟

ممنون

#39046 پاسخ

سلام.چیزی تحت عنوان refresh شدن صفحه نداریم
    وقتی یک مورد به صفحه خرید اضافه میشه باید به state ای که برای صفحه خرید در نظر گرفتید اضافه بشه.برای پیاده سازی صفحه خرید از state manger ها مثل redux استفاده میکنند.یا از Context که خود react در اختیارتون گذاشته استفاده کنید
    در نظرداشته باشید که در react native چیزی تحت عنوان refresh شدن نداریم اصلا.

#39529 پاسخ
    محمد مهدی
    مشارکت کننده

بله متوجه شدم. منظورم از رفرش اینی نبود که شما گفتین. اتفاقا هر بار که وارد صفحه سبد خرید میشدم تابع componentDidMount هم اجرا میشد. ولی همچنان همون نتایج قبلی رو برمیگردوند و محتوای سبد خرید تغییر نمی کرد حتی با وجود حذف و اضافه

بعد از کلی پرس و متوجه شدم که مشکل از کش بوده و دیتای قبلی کش میشده که این اتفاق می افتاده. گفتم اینجا هم بذارم شاید به درد دوستان بخوره

در واقع برای اینکه از کش استفاده نشه، تابع fetch باید به این صورت نوشته بشه :

در هر صورت ممنون از پاسخگویی شما

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
پاسخ به: رفرش شدن صفحه ای که قبلا باز شده
اطلاعات شما: