آموزش جاوااسکریپت › انجمن ها › react native › رفتن به یک صفحه از یک دکمه در تب ساخته شده با react navigation
- این موضوع 6 پاسخ، 2 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 سال، 3 ماه پیش بدست مهدی حسن زاده بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
devvlopمشارکت کننده
سلام
من با استفاده از createMaterialTopTabNavigator چند تب ایجاد کردم که در این تب ها یک دکمه قرار دادم برای انتقال به یکی از صفحاتم . وقتی روی دکمه کلیک میکنم هیچ اتفاق نمی افته و هیچ اروری هم نمایش داده نمی شه.
کد تب مردان که حاوی دکمه هست:
JavaScript123456789101112131415161718192021222324export default class MenTabScreen extends React.Component{render() {return (<TouchableOpacity activeOpacity={0.8} onPress={() => {this.props.navigation.dispatch(StackActions.reset({index: 0,actions: [NavigationActions.navigate({ routeName: 'Wallet' })],}))}}><ImageBackground source={require('../../../assets/men-shirts.jpg')} imageStyle={{ borderRadius: 5 }} style={styles.imgBgCats}></ImageBackground></TouchableOpacity>);}}مهدی حسن زادهمدیرکلسلام.از دستور this.props.navigation.navigate استفاده کنید
devvlopمشارکت کنندهجایگزین کردم اما بازم هیچ اروری نمایش داده نمیشه و انتقال پیدا نمیکنه به صفحه کیف پول.
فایل ها به این صورت هست:روت اسکرین ها: inc/root.js
کیف پول: inc/wallet/wallet-screen.js
صفحه اصلی: inc/home-screen.js
روت تب ها: inc/home/tabsShow.js
مسیر تب ها: inc/home/tabs/men.js and inc/home/tabs/women.js
مهدی حسن زادهمدیرکلتوجه کنید که باید تمامی کامپوننت ها در stacknavigator اضافه شده باشه وگرنه این دستور کار نمیکنه.حالا چون تب نویگیتور دارید.باید کلیه کامپوننت هایی که درون تب قرار میگیره رو به یک stack بدید و سپس stack رو به tabNavigator بدید
devvlopمشارکت کنندهمتاسفانه متوجه نشدم و نمی توانم نمونه کدی پیدا کنم که برای یادگیری مناسب باشد.
این حالت در دوره اینستاگرام استفاده شده یا خیر؟devvlopمشارکت کنندهاین نمونه رو بنده تونستم پیدا کنم اما به صورت کامل انتقال پیدا نمیکنه و صرفا صفحه جزئیات به صورت پاپ آپ نمایش داده میشه. قصد بنده این هست که کلا انتقال داده بشه به صفحه دیگر .
مهدی حسن زادهمدیرکلاین مورد رو کامل در دوره طراحی اینستاگرام بیان شده
-
نویسندهنوشتهها