آموزش جاوااسکریپت › انجمن ها › بحث و گفت و گو › راهنمایی در مورد طراحی و رابط کاربری برچسب ها: طراحی وب سایت این موضوع 2 پاسخ، 1 کاربر را دارد و آخرین بار در 3 سال، 7 ماه پیش بدست مهران بهروزرسانی شده است. در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3) نویسنده نوشتهها آوریل 9, 2020 در 8:33 ب.ظ #46290 پاسخ ilia khosandمیهمان من برنامه نویس فرانت اند هستم اما یک چاالش اساسی تو انتخاب رنگ ها موقع طراحی هام دارم همیشه تلاش کردم طراحی و رنگ بندی خوبی داشته باشم اما نشده لطفا دوستانی که تو این حوزه هستند من رو راهنمایی کنند یا با منابع خودشون اشنا کنند آوریل 9, 2020 در 8:37 ب.ظ #46291 پاسخ علیرضامدیرکل ایلیا عزیز من چند تا وب سایت رو در ادامه بهت معرفی میکنم بد نیست نگاهی بهشون بندازی https://colorhunt.co Dribbble canva به این سه تا سایت سر بزن و از طرح هایی که میبینی الگو بگیر برای خودت آوریل 9, 2020 در 8:39 ب.ظ #46292 پاسخ مهرانمیهمان پیشنهاد من اینه در مورد تئوری رنگ ها در گوگل سرچ کنی خیلی دید مثبتی بهت میده در آینده نویسنده نوشتهها در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3) پاسخ به: راهنمایی در مورد طراحی و رابط کاربری اطلاعات شما: نام (بایسته): رایانامه (منتشر نخواهد شد) (بایسته): وب سایت: فرستادن