آموزش جاوااسکریپت › انجمن ها › react native › راهنمایی جهت نمایش اطلاعات در یک table در react native
- این موضوع 6 پاسخ، 2 کاربر را دارد و آخرین بار در 3 سال، 2 ماه پیش بدست مهدی حسن زاده بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
m.yarandishمشارکت کننده
با سلام
من یکسری اطلاعات در asyncStorage ذخیره کردم و میخواهم این اطلاعات را در یک صفحه در جدولی نمایش دهم ، لطفا کامپوننتی که این اطلاعات را نمایش دهد معرفی کنید ، در ضمن من میخواهم به ازای هر سطر یک کلید حذف و ویرایش قرار دهم تا در صورت کلید کردن به کلید داده های هر ردیف دسترسی پیدا کنم تا بتوانم عملیات ویرایش یا حذف را انجام دهم به چه صورت باید عمل کنم ؟
با سپاس فراوانمهدی حسن زادهمدیرکلاگر localstorage شما آرایه ای از object ها است.بهترین گرینه flatlist است که میتونید ابتدا در زمان mount شدن اطلاعات localstorage رو درون یک state از نوع آرایه دخیره کنید و این state رو به عنوان data برای flat list در نظر بگیرید.
برای حذف و ویرایش هم کافیه در render کردن برای هر آیتم یک دکمه ویرایش یا حذف در نظر بگیرید و با کلیک بر روی هر دکمه index اون رو برای تابع مورد نظر بفرستید و عملیات را انجام دهید و state رو بروزرسانی کنید و بعد از بروزرسانی state باید localstorage رو بلافاصله بروز کنیدm.yarandishمشارکت کنندهبسیار ممنون ،
یه سوال مبتدی ، چطور یک state رو بصورت آرایه ای ذخیره کنم ، ایجادش بدین صورته :
const [arrData, setArrData] = useState([[],[]]);
اما نحوه مقدار ریختن را با setArrData نمیدونم به چه صورت است ؟مهدی حسن زادهمدیرکلسعی کنید در ابتدا به مبانی مسلط بشید و بعد شروع به کار کنید و گرنه به مشکلات زیادی بر میخورید.
ابتدا یک state به شکل زیر تعریف کنید
const [arrData,setArrData]=useState([])
سپس برای بروز رسانی کافیه از setArrData استفاده کنید
setArrData(اطلاعات گرفته شده به صورت آرایه از localstorage)m.yarandishمشارکت کنندهمن تعریف رو طبق آموزش های دوره ” اپلکیشین شبیه دیجی کالا” انجام دادم ، فقط نمی دونم چگونه از طریق set array مقداردهی آرایه ای کنم
لطفا دوره یا دوره هایی که این مبانی رو پوشش میدهد معرفی فرمائید
با سپاسm.yarandishمشارکت کنندهمشکل من از اینجا شروع شد که من میخواستم کل دیتایهای ذخیره شده در AsyncStorage رو FlatList بدم ، AsyncStorage کلی داده های را بصورت آرایه ای object می دهد ،
من از AsyncStorage ابتدای برنامه در useEffect استفاده کردم ، حالا نمیدونم جطور خروجی گرفته شده بصورت json در داخل useEffect رو به تابع اصلی خودم که Flat لیست در آن قرار دارد بدهم !مهدی حسن زادهمدیرکلنباید که json باشه
شما اطلاعات رو در قالب آرایه به flatlist پاس بدید -
نویسندهنوشتهها