آموزش جاوااسکریپت › انجمن ها › react native › خطا در هنگام اجرای react-native run-android
- این موضوع 9 پاسخ، 3 کاربر را دارد و آخرین بار در 3 سال پیش بدست مهدی حسن زاده بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
sepehr.shadabiمشارکت کننده
سلام
من وقتی دستور react-native run-android رو میزنم با 2 پیغام زیر مواجه میشم (از شبیه سازهای genymotion و android studio استفاده میکنم.):1:
error Failed to launch emulator. Reason: No emulators found as an output ofemulator -list-avds
.
warn Please launch an emulator manually or connect a device. Otherwise app may fail to launch.
info Installing the app…2:
error Failed to install the app. Make sure you have the Android development environment set up: https://reactnative.dev/docs/environment-setup. Run CLI with –verbose flag for more details.
Error: Command failed: gradlew.bat app:installDebug -PreactNativeDevServerPort=8081مهدی حسن زادهمدیرکلسلام.
داره پیغام میده که هیچ emulator پیدا نشده.
یک emulator اجرا کنیدsepehr.shadabiمشارکت کنندههم از genymotion و هم با android studio امتحان کردم هر دو همین پیغام رو میده
sepehr.shadabiمشارکت کنندهوقتی اندروید استودیو رو اجرا میکنم 2 تا خطا میده:
یکی زمان اجرای شبیه ساز پیغام میده : Unable to locate ADB ولی به هر حال شبیه ساز اجرا میشه
یکی هم یه پیغام پایین میده:
Failed to open zip file.
Gradle’s dependency cache may be corrupt (this sometimes occurs after a network connection timeout.)
Re-download dependencies and sync project (requires network)بنظرتون ممکنه مرتبط باشه؟
مهدی حسن زادهمدیرکلاینترنتتون رو وصل کنید و از سایت shecan.ir استفاده کنید برای دور زدن تحریم ها
سپس دستور react-native run-android رو اجرا کنید
همچنین میتونید از گوشی خودتون برای تست استفاده کنید
https://reactapp.ir/%DA%86%DA%AF%D9%88%D9%86%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-react-native-%D8%B1%D9%88-%D8%B1%D9%88%DB%8C-%D9%85%D9%88%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D8%AA%D8%B3%D8%AA-%D9%88/sepehr.shadabiمشارکت کنندهبازم نشد :((:((:((
یه جا خوندم احتمالا تداخل پورت داره… من رو سیستمم VMware هم دارم… بنظرتون ممکنه تداخل داشته باشه با اون؟؟مهدی حسن زادهمدیرکلروی گوشی هم تست کردید الان ؟
فکر نکنم مربوط به پورت باشه.چون اگر پورت پر هم باشه بهتون میگه که این پورت پره .میخوای روی پورت دیگه ای اجرا کنم.(این مورد رو تو react js زیاد بهش برخوردم)sepehr.shadabiمشارکت کنندهمتأسفانه دیوایس اندورویدی ندارم تست نکردم 🙁
mehdi tehraniمشارکت کنندهسلام من وقتی دستور npx react -native run-android رو میزنم پیغام خطای ارتیاط به سرور رو بهم میده؟
نمیدونم باید چکار کنم الان چند روزه درگیرشم؟؟؟مهدی حسن زادهمدیرکلاگر میخواید اجرا کنید دیگه نیازی به npx نیست
ققط دستور react-native run-android رو اجرا کنید
برای ایجاد هم از دستور زیر میتونید استفاده کنید
npx react-native init AwesomeProject -
نویسندهنوشتهها