آموزش جاوااسکریپت › انجمن ها › react native › خطا در اجرای اپلیکیشن در شبیه ساز پس از نصب react native
- این موضوع 19 پاسخ، 5 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 سال، 8 ماه پیش بدست مهدی بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
narmak_boysمشارکت کننده
سلام.
مشخصات پروژم به این صورت هست:
Android Version: 3.1.4
Reactiv Version: 0.56.0
Gradle Version: 2.3.3
Build Tools: 26.0.3
و پروژه کامل بدون خطا build میشه.
ولی وقتی در گوشی موبایل یا شبیه ساز اجرا میکنم یه صفحه قرمز میاد و این ارور رو میده:
unable to load script from assets ‘index.android.bundle’. make sure your bundle is packaged correctly or you’re running a packager server
که وقتی سرچ کردم گفته بودن در مسیر زیر پوشه assets وجود نداره:
project\android\app\src\main
و این راه حل رو داده بودن که باید در پوشه اصلی پروژه این دستور رو در command اجرا کرد:
react-native bundle –platform android –dev false –entry-file index.js –bundle-output android/app/src/main/assets/index.android.bundle –assets-dest android/app/src/main/res
بعد از اجرای این دستور این خطا رو میده:
E:\Android\parsava\node_modul
Unable to resolve moduleAccessibilityInfo
from
es\react-native\Libraries\react-native\react-native-implementation.js: Module
AccessibilityInfodoes not exist in the Haste module map
This might be related to https://github.com/facebook/react-native/issues/4968
To resolve try the following:
1. Clear watchman watches:watchman watch-del-all
.
2. Delete thenode_modules
folder:rm -rf node_modules && npm install
.
3. Reset Metro Bundler cache:rm -rf /tmp/metro-bundler-cache-*
or npm star
t — –reset-cache. 4. Remove haste cache:
rm -rf /tmp/haste-map-react-native
-packager-*.
بعد اگر بخوام طبق دستورالعملی که خودش تا خطای بالا گفته انجام بدم دستور watchman رو نمیشناسه.
ممنون میشم کمکم کنید.
رضامیهماناین مشکل به خاطر وصل نشدن به node js و لود نشدن پکیج هاست. اررور و فایل package.json رو بزارید تا بشه حلش کرد
مهدیمیهمانسلام.
نسخه 56 react naive مشکل داره.لطفا یک پروژه با نسخه 0.55.4 ایجاد کنید
React-native init –version=”0.55.4″ instafarzanehمشارکت کنندهنسخه ۰.۵۶ ریکت تو ویندوز مشکل داره ولی توی لینوکس و مک جواب میده اگه از ویندوز استفاده میکنید باید از ورژن ۰.۵۵.۴ استفاده کنید
بهزادمشارکت کنندهبرای من ارور The development server returned response error code: 500 بعد از اجرا
با نسخه 55 اجرا کردم همین جورهمهدیمیهمانبرای رفع این خطا موارد زیر رو امتحان کنید:
مطمئن شوید که packager server در حال اجراست.
مطمئن شوید که گوشی یا شبیه ساز به سیستمتان متصل است و usb debugging فعال است.دستور adb devices رو اجرا کنید تا لیست دستگاه های موجود رو ببینید.
مطمئن شوید که حالت پرواز غیرفعال است.
اگه از یک گوشی برای تست و توسعه استفاده میکنید دستور ‘adb reverse tcp:8081’ رو اجرا کنید تا یک درخواست به گوشی فرستاده بشه.
اگه گوشی و سیستمتان به یک wifi متصل هست، ‘Debug server host & Port for device’ رو در «‘Dev settings» به آدرس IP دستگاه و پورت Dev سرور خودتون تنظیم کنید – به عنوان مثال ۱۰٫۰٫۱٫۱:۸۰۸۱٫
برای کسب اطلاعات بیشتر میتونید مفاله زیر رو بخونید
https://reactapp.ir/%D8%A8%D8%B1%D8%B7%D8%B1%D9%81-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%AE%D8%B7%D8%A7-could-not-connect-to-development-server-error-%D8%AF%D8%B1-react-native/بهزادمشارکت کنندهممنونم از پاسخ
من تمام موارد رو چک کردم با avd اجرا میکنم پکیج سرور هم که اچک کردم
bundling ‘index.android.js’ 100.0% <406/406>, done رو نمیزنه و به جاش
metro bundler ready.
loading dependency graph, done
و بعد از اجرا هم
[android, dev]
./index.js 0.0 % <0/1>, failedمهدیمیهماننسخه React Native چنده؟؟
و اینکه کتابخونه جدیدی نصب نکردید؟؟بهزادمشارکت کننده0.55.4
خیربهزادمشارکت کنندهمن میخوام دوره اینستاگرام رو شروع کنم لطفا اگه میشه یه راه حل برام یزارید تا دورم رو زود تر شروع کنم
مهدی حسن زادهمدیرکلبه سایت shecan.ir برو و dns سیستمت رو تغییر بده و یک پروژه جدید ایجاد کن و دستور react native run android رو بزن
بهزادمیهمانچند بار این کارو کردم…
همون و درست نشد.
چرا index.js رو filed میزنه
و یه نکته دیگه
توی پوشه assets هیچ فایلی نیست
من فرمان شما رو که داده بودین برای ایجاد فایل ها هم با
index.js هم با index.android.js انجام دادم نشد باز و هیچ فایلی نیمد،مهدی حسن زادهمدیرکلreact-native bundle –platform android –dev false –entry-file index.js –bundle-output android/app/src/main/assets/index.android.bundle –assets-dest android/app/src/main/res
این دستور رو اجرا میکنید؟؟بهزادمیهمانبله
قبل یه ارور دیگه میداد الان اینو میده
error option ‘–entry-file’ missing
میشه لطف کنید برام شمارتون رو بزارید تا تلفنی یه صحبتی داشته باشیم؟مهدی حسن زادهمدیرکلبه دایرکتوری پروژه برید و دستور زیر رو اجرا کنید
cd android && ./gradlew clean
حالا دستور زیر رو اجرا کنید
react-native bundle –platform android –dev false –entry-file index.js –bundle-output android/app/src/main/assets/index.android.bundle –assets-dest android/app/src/main/re -
نویسندهنوشتهها