آموزش جاوااسکریپت انجمن ها بحث و گفت و گو حقوق و دستمزد برنامه نویسان

• این موضوع خالی است.
در حال نمایش 15 نوشته (از کل 23)
  • نویسنده
    مهدی
    میهمان

جاب ویژن با نظرسنجی از ۱۳۰۷ نفر از برنامه نویسان یک گزارش سراسری از حقوق و دستمزد برنامه نویسان منتشر کرده.به نظرتون چقدر این گزارش به واقعیت نزدیکه و اینکه نظرتون در مورد میزان درآمد برنامه نویسان چیه؟
    http://blog.jobvision.ir/?p=1487

#46485 پاسخ
    mohammmad
    میهمان

بیش از 80٪ برنامه‌نویسان ایرانی زیر 4 میلیون درآمد دارن بر طبق این آمار

تعداد اندکی از برنامه‌نویسان ایرانی درآمد خوب بالای ده میلیون (به مبنای تهران) دارند.

به صورت کلی میشه فهمید اوضاع درآمد و رفاه برنامه‌نویسان ایرانی نسبت به خیلی از کشورها در شرایط بسیار بدی قرار داره و اونطور که باید و شاید به حقشون نمیرسن و حقوقشون پایمال میشه

#46486 پاسخ
    mehran
    میهمان

به نظر من یکی از دلایلش افراد زیادی هستن که علوم کامپیوتر بلد نیستن و از هرکجا رسیدن اومدن قسمت قسمت یه چیزایی یادگرفتن و یه کدی سرهم میکنن (البته اگر فرد با استعدادی باشه طرف و اصولی خودش یادبگیره مشکلی نیست)
    بعد اومده داره پروژه میگیره backend میزنه با ۲ تومن 😑.
    یا اپلیکیشن میزنه با ۱.۵ .
    بعدم هعی میگن کار خوب نیس کار شکست خورد.
    یارو اومده سیستم آموزشی میخواسته قیمت مثلا میگیم ۴۰ تومن میگه اووو من فکر کردم با ۲ ۳ تومن اوکی میشه.

#46487 پاسخ
    mehdi
    میهمان

خب به نظر شما دلیل این اتفاق چیه؟
    خب سایت هایی مثل پونیشا و اینا که بازار رو خراب میکنن که خب مربوط به فریلنس میشه.
    اما به نظرتون دلیلش چیه که کارای عادی هم اینطوری میشه و برنامه نویس ها مجبور میشن که با این حقوق قبول کنن کارو ؟

#46488 پاسخ
    hamed
    میهمان

دقیقا همینه👍 ، یه فروشگاه به صورت اختصاصی ، پنل و سایت ، به همراه نسخه های اندروید و ios و pwa رو ۳۰ تومن قیمت دادم (که خیلی کم تر از قیمت واقعیه) کارفرما ترش کرد که نهایتا با ۵ تومن کار میخام جمع بشه 😐😐.

#46489 پاسخ
    hamed
    میهمان

و مشکل هم از باور غلطیه که خودمون تو باور عموم گذاشتیم، اگه من قیمت ۱۰ تومن میدم ،همکارم نیاد قیمت ۱ تومن بده ، این اتفاقا نمیفته … مشکل خودمونیم که برای گرفتن پروژه ، بزای عزت نفس خودمون ارزش

#46490 پاسخ
    mohammadamin
    میهمان

من با صحبتتون مخالفم. الزاما فقط علوم کامپیوتر باعث رشد افراد نمی‌شه.بلکه آموزش مناسبه که این خلاء رو پر می‌کنه. حالا من نه ولی خیلی از افراد دیگه‌ای که میشناسم علوم کامپیوتر نخوندن ولی تو سطح خیلی حرفه‌ای دارن کار می‌کنن و مشکلی هم ندارن.
    الزاما خوندن علوم کامپیوتر پیشنیاز نیست هرچند که یه امتیاز مثبت

#46491 پاسخ
    mehran
    میهمان

خب منم توی پرانتز گفتم اگر فرد با استعداد باشه و اصولی یادبگیره مشکلی نیست.
    ولی من درکل به نظرم مبانی برنامه‌ نویسی و یکسری از موارد لازمه برای شروع کردن نه اینکه فقط امتیاز محسوب بشه.

#46492 پاسخ
    mohammad
    میهمان

البته این قشر در همه جوامع هست حتی خود ما ایرانی ها با کار ریموت داریم بازار کار حرفه‌ای ها رو تو خارج خراب میکنیم

اما در محموع رقم تاثیر گذاری نیستیم ولی درد اینه در ایران اکثرا حتی ارشد ها هم کم پیش میاد درامد خوبی داشته باشن جایی که حتی یک جونیور نمیتونه در اون جایگاه باشه و عملا رقابتی با جونیور وجود نداره

#46493 پاسخ
    mohammadamin
    میهمان

چرا اینجوری فکر می‌کنی؟ چرا فکر می‌کنی «ایرانی‌ها« ضعیفن

#46494 پاسخ
    sina
    میهمان

یک کار خوب بگو ما ایرانی جماعت تو ایران انجام داده باشیم، خیلی عالی نه ها، خوب 😂

#46495 پاسخ
    mohammad
    میهمان

البته من این رو نگفتم
    درواقع بخوام درستش رو بگم در مجموع حتی افراد کم سواد هم کمتر از شخص معادلشون در کشورهای دیگه دریافت دارن

ولی چون سبک اموزشی غلط هست رشد چندانی اتفاق نمی‌افته

#46496 پاسخ
    mohammadamin
    میهمان

خیلی کارها هست. خیلی از مهندسین نرم‌افزار و مدیران دنیا ایرانین. نژاد نمی‌تونه باعث بد بودن اشخاص بشه.

#46497 پاسخ
    mohammadamin
    میهمان

نکته اولتون رو باز دوست دارم بیشتر درموردش صحبت کنم. من برنامه‌نویس های کم‌تجربه رو از کشورهای دیگه هم دیدم و اتفاقا اونجاها هم همین خبره.
    تنها تفاوت اینه که اونجاها می‌گن تقصیر خودمونه که کم خوندیم و نمی‌اندازن تقصیر مملکت و حکومت و دولت و … .
    اینکه قبول می‌کنن تنها فرد موثر در سرنوشت خودشون هستن، خیلی نکته خوب و مهمیه.

#46498 پاسخ
    sina
    میهمان

مدیران دنیا نه، راجع به ایرانیای اون ور آب با ذهنی آروم و بودجه ی کلان صحبت نمیکنم راجع به داخل کشور صحبت میکنم
    یک کار کیفیت خوب داخلی ایرانی خوب بگو

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 23)
پاسخ به: حقوق و دستمزد برنامه نویسان
اطلاعات شما: