آموزش جاوااسکریپت › انجمن ها › بحث و گفت و گو › حقوق و دستمزد برنامه نویسان
- این موضوع خالی است.
-
نویسندهنوشتهها
-
مهدیمیهمان
جاب ویژن با نظرسنجی از ۱۳۰۷ نفر از برنامه نویسان یک گزارش سراسری از حقوق و دستمزد برنامه نویسان منتشر کرده.به نظرتون چقدر این گزارش به واقعیت نزدیکه و اینکه نظرتون در مورد میزان درآمد برنامه نویسان چیه؟
http://blog.jobvision.ir/?p=1487mohammmadمیهمانبیش از 80٪ برنامهنویسان ایرانی زیر 4 میلیون درآمد دارن بر طبق این آمار
تعداد اندکی از برنامهنویسان ایرانی درآمد خوب بالای ده میلیون (به مبنای تهران) دارند.
به صورت کلی میشه فهمید اوضاع درآمد و رفاه برنامهنویسان ایرانی نسبت به خیلی از کشورها در شرایط بسیار بدی قرار داره و اونطور که باید و شاید به حقشون نمیرسن و حقوقشون پایمال میشه
mehranمیهمانبه نظر من یکی از دلایلش افراد زیادی هستن که علوم کامپیوتر بلد نیستن و از هرکجا رسیدن اومدن قسمت قسمت یه چیزایی یادگرفتن و یه کدی سرهم میکنن (البته اگر فرد با استعدادی باشه طرف و اصولی خودش یادبگیره مشکلی نیست)
بعد اومده داره پروژه میگیره backend میزنه با ۲ تومن 😑.
یا اپلیکیشن میزنه با ۱.۵ .
بعدم هعی میگن کار خوب نیس کار شکست خورد.
یارو اومده سیستم آموزشی میخواسته قیمت مثلا میگیم ۴۰ تومن میگه اووو من فکر کردم با ۲ ۳ تومن اوکی میشه.mehdiمیهمانخب به نظر شما دلیل این اتفاق چیه؟
خب سایت هایی مثل پونیشا و اینا که بازار رو خراب میکنن که خب مربوط به فریلنس میشه.
اما به نظرتون دلیلش چیه که کارای عادی هم اینطوری میشه و برنامه نویس ها مجبور میشن که با این حقوق قبول کنن کارو ؟hamedمیهماندقیقا همینه👍 ، یه فروشگاه به صورت اختصاصی ، پنل و سایت ، به همراه نسخه های اندروید و ios و pwa رو ۳۰ تومن قیمت دادم (که خیلی کم تر از قیمت واقعیه) کارفرما ترش کرد که نهایتا با ۵ تومن کار میخام جمع بشه 😐😐.
hamedمیهمانو مشکل هم از باور غلطیه که خودمون تو باور عموم گذاشتیم، اگه من قیمت ۱۰ تومن میدم ،همکارم نیاد قیمت ۱ تومن بده ، این اتفاقا نمیفته … مشکل خودمونیم که برای گرفتن پروژه ، بزای عزت نفس خودمون ارزش
mohammadaminمیهمانمن با صحبتتون مخالفم. الزاما فقط علوم کامپیوتر باعث رشد افراد نمیشه.بلکه آموزش مناسبه که این خلاء رو پر میکنه. حالا من نه ولی خیلی از افراد دیگهای که میشناسم علوم کامپیوتر نخوندن ولی تو سطح خیلی حرفهای دارن کار میکنن و مشکلی هم ندارن.
الزاما خوندن علوم کامپیوتر پیشنیاز نیست هرچند که یه امتیاز مثبتmehranمیهمانخب منم توی پرانتز گفتم اگر فرد با استعداد باشه و اصولی یادبگیره مشکلی نیست.
ولی من درکل به نظرم مبانی برنامه نویسی و یکسری از موارد لازمه برای شروع کردن نه اینکه فقط امتیاز محسوب بشه.mohammadمیهمانالبته این قشر در همه جوامع هست حتی خود ما ایرانی ها با کار ریموت داریم بازار کار حرفهای ها رو تو خارج خراب میکنیم
اما در محموع رقم تاثیر گذاری نیستیم ولی درد اینه در ایران اکثرا حتی ارشد ها هم کم پیش میاد درامد خوبی داشته باشن جایی که حتی یک جونیور نمیتونه در اون جایگاه باشه و عملا رقابتی با جونیور وجود نداره
mohammadaminمیهمانچرا اینجوری فکر میکنی؟ چرا فکر میکنی «ایرانیها« ضعیفن
sinaمیهمانیک کار خوب بگو ما ایرانی جماعت تو ایران انجام داده باشیم، خیلی عالی نه ها، خوب 😂
mohammadمیهمانالبته من این رو نگفتم
درواقع بخوام درستش رو بگم در مجموع حتی افراد کم سواد هم کمتر از شخص معادلشون در کشورهای دیگه دریافت دارنولی چون سبک اموزشی غلط هست رشد چندانی اتفاق نمیافته
mohammadaminمیهمانخیلی کارها هست. خیلی از مهندسین نرمافزار و مدیران دنیا ایرانین. نژاد نمیتونه باعث بد بودن اشخاص بشه.
mohammadaminمیهماننکته اولتون رو باز دوست دارم بیشتر درموردش صحبت کنم. من برنامهنویس های کمتجربه رو از کشورهای دیگه هم دیدم و اتفاقا اونجاها هم همین خبره.
تنها تفاوت اینه که اونجاها میگن تقصیر خودمونه که کم خوندیم و نمیاندازن تقصیر مملکت و حکومت و دولت و … .
اینکه قبول میکنن تنها فرد موثر در سرنوشت خودشون هستن، خیلی نکته خوب و مهمیه.sinaمیهمانمدیران دنیا نه، راجع به ایرانیای اون ور آب با ذهنی آروم و بودجه ی کلان صحبت نمیکنم راجع به داخل کشور صحبت میکنم
یک کار کیفیت خوب داخلی ایرانی خوب بگو -
نویسندهنوشتهها