آموزش جاوااسکریپت انجمن ها react js جابه جایی در صفحات بدون ازدست رفتن داده ها در react js

برچسب ها: , ,

• این موضوع 2 پاسخ، 2 کاربر را دارد و آخرین بار در 3 سال پیش بدست Mohammad ashrafi به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    masoud.afarin.moghaddam
    مشارکت کننده

سلام خدمت اساتید عزیز
    من میخوام بدونم اگه بخوای یه پروژه شبکه اجتماعی داشته باشی مثل توییتر میتونم با reactjs کاری کنم که مثلا وقتی کاربر اسکرول کرده اومده تا وسطای صفحه و نظرشو یه پروفایل جذب میکنه ،
    رو پروفایل کلیک میکنه بعد که نگاهی به پروفایل طرف انداخت بر میگرده تو صفحه لیست پست ها
    اونجا داده ها دوباره لود نمیشه حتی اسکرول هم تغییری نکرده این با حرکت های ابداعی انجام شده مثلا تو کش یا لوکال استورج ذخیره شده یا کتابخونه خاصی داره یا اصلا ساده تر از این حرفاست؟
    میخوام بدونم بهینه ترین حالتی که استاندارده برای این موضوع چیه
    نکته :اتفاقی که بالا توضیحشو دادم فقط با بک و فوروارد انجام میشه اگه کاربر صفحه رو رفرش کنهداده ها مسلما دوباره لود میشه .
    خیلی ممنون میشم بتونید کمکم کنید.

#45938 پاسخ

سلام.
    ببین اگر بتونی کاری بکنی که وقتی کاربر رفت روی پروفایل یک نفر،کامپوننت اصلی unMount نشه نیاز نیست کار خاصی انجام بشه.اما اگر نتونستی اینکار رو انجام بدی میتونی در componentWillUnmount اطلاعاتی که در state داری رو درون یک context ذخیره کنی و زمانی که برگشت اطلاعات رو از روی context بخونی به جای اینکه مجدد به سرور درخواست بزنی

#46960 پاسخ
    Mohammad ashrafi
    میهمان

به نظر من تو Store ذخیره کن خیلی بهتره (Redux)

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
پاسخ به: جابه جایی در صفحات بدون ازدست رفتن داده ها در react js
اطلاعات شما: