آموزش جاوااسکریپت انجمن ها react native تنظیم بازه زمانی در ریکت نیتیو

برچسب ها: 

• این موضوع 6 پاسخ، 2 کاربر را دارد و آخرین بار در 3 سال، 7 ماه پیش بدست behi gh به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 7 نوشته (از کل 7)
  • نویسنده
    behi gh
    مشارکت کننده

سلام
    وقت بخیر
    سوالم این هست که چطور یک بازه زمانی در برنامه تنظیم کنم؟
    من برای سینک اطلاعات به سرور از netinfo استفاده کردم تا وضعیت نت بررسی بشه و در صورتی که آنلاین بود داده ها به سمت سرور ارسال بشن و در صورتی که نت برقرار نبود از یک بازه زمانی (برای مثال هر 2 ساعت) که در تنظیمات ثبت شده استفاده کنه و هر 2 ساعت وضعیت نت بررسی شود اگر برقرار بود داده ها ارسال شوند و بازه زمانی هم غیر فعال شود در غیر اینصورت بازه زمانی دوباره ست شود.
    ممنون میشم راهنمایی کنید

#46173 پاسخ

سلام وقت بخیر.
    مگر داده ها در یک event به داده ها ارسال نمی شوند؟منظورم اینکه در event یک button یا در lifeCycle یک کامپوننت؟

#46182 پاسخ
    behi gh
    مشارکت کننده

درسته داده ها توسط یک button ارسال میشوند
    برای اینکه این event هر دو ساعت فراخوانی بشه چه کاری باید انجام بدم؟

#46186 پاسخ

خب لازم نیست دیگه.تا وقتی که بر روی button کلیک نشه که نباید اطلاعاتی ارسال بشه.
    در تابعی که برای مدیریت این button نوشتید میتونید چک کردن وضعیت اینترنت رو انجام بدید

#46188 پاسخ
    behi gh
    مشارکت کننده

درسته ولی من نیاز دارم که زمانی که به روی دکمه زده شد و اگر اینترنت متصل بود داده ها ارسال شوند در غیر اینصورت بطور خودکار هر دو ساعت وضعیت اینترنت بررسی بشه و در صورت برقرار بودن بصورت خودکار ارسال بشه و اگر اینترنت همچنان برقرار نبود این دو ساعت دوباره تکرار بشه

#46189 پاسخ

بهتره که این دیتاها رو در صورت متصل نبودن اینترنت درون یک دیتابیس local مثل realm یا sql lite ذخیره کنید و مجدد زمانی که کاربر به اینترنت متصل شد.چک کنید ببینید اگر دیتایی درون این دیتابیس های local وجود دارد اون رو به سرور بفرستید و سپس از دیتابیس local پاکش کنید

#46198 پاسخ
    behi gh
    مشارکت کننده

این دیتا ها سند هایی هستند که درون برنامه در sqlite ثبت می شوند و نیاز به سینک اطلاعات در سرور هست. این بحث در واقع درخواست کارفرماست که هر دو ساعت چک بشه و به سمت اینترنت ارسال بشه. در واقع این دو ساعت هم زمانی باید فعال بشه که در زمان زدن button sync اینترنت متصل نباشد.
    هر موقع هم که در این بازه ی دو ساعته نت برقرار شد و داده ها ارسال شد این تایمر از کار بیفته
    من سر این سینک اطلاعات و مخصوصا دریافت اس ام اس در حالی که برناه ران نیست کمی به مشکل خوردم و متاسفانه منابع درست درمونی برای این موارد تو اینترنت نیست!
    ممنون از راهنمایی شما

در حال نمایش 7 نوشته (از کل 7)
پاسخ به: تنظیم بازه زمانی در ریکت نیتیو
اطلاعات شما: