آموزش جاوااسکریپت › انجمن ها › react js › بهترین راه برای نصب reactjs این موضوع 2 پاسخ، 2 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 سال، 12 ماه پیش بدست عاصفه بهروزرسانی شده است. در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3) نویسنده نوشتهها سپتامبر 24, 2018 در 9:08 ق.ظ #19374 پاسخ فاطمه رحمتیمیهمان سلام و خسته نباشید اگه بخوام ری اکت جی اس رو نصب کنم بهتره از npm استفاده کنم یا cdn ؟ منظورم این هست که تفاوتی وجود داره ؟ و بهترین راه حل چی میتونه باشه ؟ ممنون میشم منو راهنمایی کنید من مبتدی هستم و اگه در سوالم اشکالی هست معذرت میخوام سپتامبر 27, 2018 در 11:02 ق.ظ #19509 پاسخ عاصفهمشارکت کننده سلام وقت بخیر میتونید برای نصب react js به لینک https://reactapp.ir/نصب-reactjs/ مراجعه کنید. سپتامبر 27, 2018 در 11:09 ق.ظ #19511 پاسخ عاصفهمشارکت کننده npm یک Package Manager هست که برای JavaScript ، پس برای نصب پکیج ها استفاده از npm توصیه میشه. روش استفاده از NPM هم از طریق Command Line هست. برای نصب پکیجها از دستور install به صورت زیر استفاده میکنیم : npm install PACKAGE_NAME نویسنده نوشتهها در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3) پاسخ به: بهترین راه برای نصب reactjs اطلاعات شما: نام (بایسته): رایانامه (منتشر نخواهد شد) (بایسته): وب سایت: فرستادن