آموزش جاوااسکریپت › انجمن ها › react native › برنامه نویسی با جاوا در اندروید استودیو یا react-native
- این موضوع 8 پاسخ، 4 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 سال، 3 ماه پیش بدست مهدی حسن زاده بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
elyasbeshkaniمشارکت کننده
سلام
من قبلا با اندروید استودیو و جاوا کار میکردم
یه هفته ای هست دارم سعی میکنم react native یاد بگیرم
ولی واقعا گیج شدم و نمیفهمم چیکار کنم!
ممنون میشم اگه کسی کمکم کنه
لطفا یکی راهنمایی کنه بگه چیکار کنم؟
آیا react native ارزششو دارم بیام سمتش یا همون جاوا و اندرویداستودیو بهتره؟
هدف نوشتن برنامه هایی مثل اسنپ و زودفود و برنامه هایی هست که بیشتر با سرور و گوگل مپ و… در ارتباط هست!
ممنون میشم راهنمایی کنین
تشکرelyasbeshkaniمشارکت کنندهدوره Native Base رو دارم نگاه میکنم
ولی توی قسمت نصب react-navigation و جا به جا شدن بین صفحات مشکل دارم
ممنون میشم یکی کمکم کنه و از سردرگمی درم بیاره
تشکرelyasbeshkaniمشارکت کنندهفایل های routs و… رو طبق آموزش ایجاد کردم و با آموزش متنی ورژن 3 پیش رفتم ولی موقع اجرا همچین خطایی میده
undefined is not an object (evaluating 'this.props.navigation.navigate')
و کلا header بهم ریختس
نمیدونم نسخه جدید چجوریه!ممنون میشم کمک کنید
تشکرkian66مشارکت کنندهسلام برای درست شدن header از این دستور استفاده کنید
{‘headerMode:’none’,mode:’modal}(بعد از تعریف screen باید نوشته شود)
ولی برای خطا undefined is not an object (evaluating ‘this.props.navigation.navigate’) که گفتید من هم مشکل دارم و راه حلش را نمی دونم اگر متوجه شدید لطفا من هم در جریان بزارید
مهدی حسن زادهمدیرکلسلام.سعی کنید بر اساس چارت آموزشی پیش برید تا به شکل نخورید.
شما با یادگیری react native میتونید خروجی native برای هر دونسخه Android وIOS بگیرید و میتونید هر برنامه ای رو باهاش پیاده سازی کنید مثل اینستاگرام، فیسبوک ، تسلا و …. که با React Native پیاده سازی شده.از طرفی شما با یادگیری جاوا اسکریپت که base این فریمورک هست میتونید وب اپلیکیشن ، وب و اپلیکیشن بنویسید و این فوق العادس.مهدی حسن زادهمدیرکلسلام.باید کامپوننت هایی که درونش از دستور this.props.navigation.navigate استفاده میکنید درون stackNavigator اضافش کنید تا به مشکل نخورید
elyasbeshkaniمشارکت کنندهممنون از راهنماییتون آقا مهدی
ببخشید منظرتون رو درست متوجه نشدم
من توی این کد ازش استفاده کردم<ListItem onPress={() => this.props.navigation.navigate(‘Badge’)()}>
<Left>
<Icon name=’alert’ style={{ color: ‘green’ }} />
<Text style={{ marginLeft: 8 }}>Badge Icon</Text>
</Left>
<Body></Body>
<Right>
</Right>
</ListItem>اینم فایل routs طبق آموزش شما
import { createStackNavigator, createAppContainer } from ‘react-navigatio
n’
import { Home, Badge } from ‘./components/index’const RootStack = createStackNavigator(
{
Home: Home,
Badge: Badge
}
, {
headerMode: ‘none’,
mode: ‘modal’
}
)
export default createAppContainer(RootStack)بعد ببخشید یه چیز دیگه
آخر دستورات ایمپورت و اکسپورت و… باید سمیکالن بذاریم؟aliمیهمانسلام پیشنهاد میکنم از مستندات سایت های انگلیسی شروع کن
چون اموزش های این سایت از صفر توضیح نمیده و برای مبتدی مناسب نیست
از این ٣ لینک میتونی استفاده کنی:https://facebook.github.io/react-native/
https://www.tutorialspoint.com/react_native/
reactnativeexpress.comمهدی حسن زادهمدیرکلاگر طبق چارت آموزشی پیش بری به هیج مشکلی نمیخوری چون سعی کردیم تمامی مطالب از صفر تا صد گفته بشه و در هر دوره هم اگر بر اساس ویدئو پیش بری مشکلی نداری.فقط کتابخونه react-navigation به روز شده که باید یک سری تغییرات ایجاد کنی.بهتره که بذاری واگرم نذاشتی مشکلی پیش نمیاد چون جاوا اسکریپت اضافش میکنه
-
نویسندهنوشتهها