آموزش جاوااسکریپت انجمن ها react native بازگشت به Screen قبلی در ReactNavigation

در حال نمایش 7 نوشته (از کل 7)
  • نویسنده
    پیام
    مشارکت کننده

با سلام
    دوستان من یه ساختار تو در تو دارم در ReactNavigation مشابه همچین چیزی

حالا توی هر کدوم از تب ها یه StackNavigator دارم که توی بخش های مختلف کاربر رو منقل میکنم به Item که یه اسکرین توی استک تب Category هست.
    حالا میخوام وقتی کاربر دکمه بک رو زد برگرده به اسکرینی که از اونجا رفته به Item ولی برمیگرده به روت تب Category
    مثلا از Home کاربر رو میفرستم به Item میخوام وقتی بک رو زد دوباره برگرده به home ولی به Category منتقل میشه و میره به روتی که برای استک Category تعریف شده.

راه حلی پیشنهاد میدین که این مورد رو بر طرف کنم ؟

#24949 پاسخ

سلام.
    باید tabNavigator درون stackNavigator قرار بگیره و StackNavigator به عنوان کامپوننت اصلی باشه.
    حالا درون TabNavigator اگه چهار تا Tab داری.باید به هر Tab یک StackNavigator داده باشی نه یک کامپوننت.
    برای برگشت بهد یک کامپوننت خاص هم میتونی از دستورات زیر استفاده کنی
    class HomeScreen extends React.Component {
    render() {
    const { goBack } = this.props.navigation;
    return (

);
    }
    }

#24950 پاسخ
    پیام
    مشارکت کننده

دقیق توضیح بدم من یه SwitchNavigator دارم که ازش برای اسپلش استفاده کردم بعدش میاد به DrawerNavigator و میخوام این Drawer روی تمام تب ها باشه که اون 4 تا تب به عنوان یکی از بخش های این Drawer هستند و هرکدام از Tab ها خودشون یه StackNavigator جدا دارن
    روتینگ من دقیقا این هستش
    حالا من نمیدونم از کدوم اسکرین و کدوم تب یا کدوم Stack اومدم توی اسکرین Item که بخوام برش گردونم به همون Stack قبلی از همون تب قبلی
    goBack(null) هم تست کرده بودم جواب کار منو نداد

#24951 پاسخ
    مهدی
    میهمان

یک آموزش متنی در این مورد آماده کردیم که به احتمال زیاد فردا منتشر میشه.

#24952 پاسخ
    پیام
    مشارکت کننده

ممنون
    حالا نمیشه بی زحمت یه قسمتشو بزاری کار ما راه بیوفته ؟ 😀

#24954 پاسخ
    مهدی
    میهمان

البته تو این آموزش متنی نحوه استفاده از TabNavigator درون Stack گفته شده.فردا منتشر میشه به صورت خودکار

#24955 پاسخ
    پیام
    مشارکت کننده

پس فک نکنم راه حل مشکل من باشه
    به هر حال ممنون

در حال نمایش 7 نوشته (از کل 7)
پاسخ به: بازگشت به Screen قبلی در ReactNavigation
اطلاعات شما: