آموزش جاوااسکریپت انجمن ها react native ایراد گرفتن مایکت از امضای دیباگ react native(ری اکت نیتیو)

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • نویسنده
    محمد مهدی
    مشارکت کننده

با سلام و احترام
    من طبق آموزشی که تو این سایت بوده خیلی وقته که دارم از اپلیکیشن هام خروجی می گیرم و چند مورد هم توی بازار منتشر شده و مشکلی تا حالا نبوده
    اما اخیرا یکی از اپلیکیشن ها رو بنا به دلایلی مجبور شدیم بذاریم تو مایکت
    موقع انتشار ، داخل مایکت پیعام میده که اپلیکیشن امضای دیباگ داره و میگه باید رفع بشه
    میگه اپلیکیشن شما تیک دیباگ خورده و وقتی میخواهید خروجی apk بگیرید بعنوان نسخه اصلی خروجی نمیده و باید قبل از خروجی گرفتن تیک رو بردارید و بعدش خروجی بگیرید

اینو چیکارش باید بکنم؟

#53349 پاسخ

با سلام
    مراحل همان چیزری است که توضیح داده شده و چیز دیگه ای نداره و تا حالا من ندیدم کسی با این روش به مشکل بخوره و store ها گیر بدن بهش
    خودشون توضیح بیشتری ندادند؟

#53415 پاسخ
    محمد مهدی
    مشارکت کننده

نه همینو گفتن فقط
    منم بارها انتشار دادم توی بازار و هیچ مشکلی نبوده. نمیدونم این بار چرا مایکت داره گیر میده

#53473 پاسخ

کلا روش همینه
    نه play store گیر میده نه بازار
    عجیبه واقعا

#53719 پاسخ
    محمد مهدی
    مشارکت کننده

سلام مجدد
    مشکل امضای دیباگ حل شد. ولی هم بازار و هم مایکت یه مشکل دیگه رو عنوان کردند

بازار این پیغام رو فرستاده که : هنگام نصب پیغام “BLocked by Play Protect” نمایش داده می شود

مایکت هم پیغام داده : برنامه شما پس از نصب توسط play protect مخرب شناخته می شود و با خطای زیر مواجه می شود :

سپر ایمنی play ، برنامه نویس این برنامه را نمی شناسد. برنامه هایی که برنامه نویس ناشناخته دارند گاهی اوقات می توانند نا امن باشند

یه توضیح بدم خدمت تون که :
    اون فرمی هم با دستور keytool -genkey -v -keystore release-key.keystore -alias key-alias -keyalg RSA -keysize 2048 -validity 10000 میاد رو من با این اطلاعات پر کردم و چند تا برنامه م هم تو بازار با همین اطلاعات تایید شده و الان فعاله

Mahdi Darzi
    Blueco
    Blueco
    IRAN
    TEHRAN
    IR

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
پاسخ به: ایراد گرفتن مایکت از امضای دیباگ react native(ری اکت نیتیو)
اطلاعات شما: