آموزش جاوااسکریپت انجمن ها react native انتخاب شهر و استان

در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • نویسنده
    milad123
    مشارکت کننده

چطوری می تونم ت ریکت نیتیو وقتی یک استان رو انتخاب کردم شهر بطورت خودکار بیاد ؟

#20436 پاسخ

سلام.
    در onValueChange که در picker وجود داره میتونید id استان انتخاب شده رو به سرور بفرستید و بر اساس اون اسم شهرها بصورت خودکار در picker بعدی نمایش داده بشه.
    برای کار با این prop هم میتونید آموزش متنی زیر رو دنبال کنید
    گرفتن مقدار Picker در react native

#20824 پاسخ
    هادی
    میهمان

با سلام و تشکر فراوان
    لطفا مقدور هست بیشتر توضیح بدین و یه مثال عملی رو بزنید.منم با این مشکل مواجه هستم.
    آیتم های picker اول رو با دیتابیس پر می کنم اما picker دوم رو نمی تونم نمایش بدم.

#20858 پاسخ
    مهدی
    میهمان

به صورت پیشفرض هر دوتا picker رو میتونید با استان و شهرهاش پرکنید و این درخواست رو در componentdidmount بزنید
    در onValueChange اولی شما id استان رو دارید و میتونید این رو به سرور بفرستید و بهش بگید شهر های این استان رو برام برگدون و ارایه ای که از قبل دارید بروز رسانی کنید
    درون picker یک سری ایتم ها هست که این ایتم ها بر اساس ارایه ای که دارید نمایش داده میشه و به محض تغییر ارایه مقادیر ایتم،ها هم،تغییر میکنه

#33435 پاسخ
    سعید
    میهمان

سلام، من هم به همین مشکل برخوردم، متاسفانه پاسختون رو درست متوجه نشدم، من در picker مربوط به استان ها آی دی استان رو میگیرم و یه تابع رو فراخوانی میکنم، داخل این تابع لیست شهرهای اون استان رو از سرور دریافت میکنم، تا اینجا همه چی اوکیه، اما وقتی setState رو فراخوانی میکنم تا لیست شهرها رو در state مربوطه قرار بدم، این اتفاق نمی افته، خیلی ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

#33442 پاسخ

سلام.کدتون رو در اینجا بزارید تا ببینیم مشکل از کجاست

در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
پاسخ به: انتخاب شهر و استان
اطلاعات شما: