آموزش جاوااسکریپت انجمن ها react native امکان تغییر مبلغ در اتصال به زرین پال

• این موضوع 5 پاسخ، 2 کاربر را دارد و آخرین بار در 3 سال، 7 ماه پیش بدست kian66 به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • نویسنده
    kian66
    مشارکت کننده

سلام
    در اموزش اتصال به درگاه بانک وقتی بر روی دکمه پرداخت کلیک می کنبم اطلاعاتی مثل مبلغ و توضیحات پرداخت را به روش get از طریق ادرس مرورگر با دستور زیر برای فایل sendPaye که از قبل در سرور ساخته ایم ارسال میکنیم تا براساس این اطلاعات به سایت زرین پال وصل شده و پرداخت صورت گیرد
    Linking.openURL(http://000.000.00.0:000/payment/sendPay.php?Description=${this.state.description}&&Price=${this.state.price})
    در این روش ابتدا به ادرس بالا رفته و بعد به سایت زرین پال انتقال می یابد
    در این روش کاربر می تواند در قسمت price ادرس بالا به صورت دستی قبل از این که به سایت زرین پال انتقال یابد تغییراتی ایجاد کرده و مبلغ مورد نظر خود را وارد کند و با مبلغ مورد نظر خود محصول را خریداری کند ودر واقع پیغام پرداخت با موفقیت دریافت شد را دریافت کند
    لطفا راه حل مناسبی برای این مشکل ارائه دهید

#41328 پاسخ

سلام.
    شما میتونید به جای اینکه از Linkking.openurl استفاده کنید در onClick دکمه پرداخت یک درخواست به آدرس مورد نظر بزنید و پارامتر ها رو به صورت Post بفرستید.من دقیقا یادم نمیاد که در دوره چجوری اینکار رو انجام دادم.به شرکت که برسم چک میکنم ببینم از چه روشی استفاده شده

#41343 پاسخ
    kian66
    مشارکت کننده

سلام
    این کار را انجام دادم از post استفاده کردم و داده های مد نظر را با post به فایل sendPay فرستادم مشکل اینجاست که با کلیک بر روی دکمه پرداخت داده ها به فایل sendPay ارسال می شوند ولی سایت زرین پال برای پرداخت باز نمی شود و با کیک بر روی دکمه پرداخت فقط داده ها به فایل sendPay ارسال می شود و هیچ اتفاق دیگری نمی افتد. در واقع با استفاده از Linkking.openurl ما علاوه بر ارسال اطلاعات به صورت get به باعث باز شدن سایت زرین پال در مرورگر گوشی می شویم…
    راه های زیادی امتحان کردم ولی نشده لطفا اگر راهی به ذهنتان می رسد من را راهنمایی کنید
    با تشکر فراوان

#41347 پاسخ

ما در فایل sendPay میایم از curl استفاده میکنیم و تفاوتنی نمیکنه که اطلاعات ارسالی به این فایل از طریق متد Post باشه یا Get
    ولی میتونید پس از اینکه با استفاده از fetch درخواست به سرور زدید با Linkking.openur مرورگر رو باز کنید فقط

#41390 پاسخ
    kian66
    مشارکت کننده

درسته فرقی نمی کنه که با post یا get اطلاعات را برای curl ارسال کنیم بحث سر ارسال اطلاعات است که با روش get ارسال کردن اطلاعات خطرناک و قابل دستکاری توسط کاربر است و متاسفانه linking.openurl از post پشتیبانی نمیکنه و با linking.openurl فقط میشه اطلاعات را به روش get ارسال کرد.
    این که میفرمایید با fetch اول اطلاعات را ارسال بعد با linking.openurl مرورگر را باز کنم این کار عملا جواب نمی دهد چندین بار تست کردم جواب نمی دهد
    اول اطلاعات ارسال کردم بعد مرورگر را باز کردم یا برعکس اول مرورگر را باز کردم بعد اطلاعات ارسال کردم در هر صورت هیچ کدوم جواب نمی دهد. چک کردم اطلاعات به درستی ارسال می شود ولی در مرورگر خطا این را می دهد که هیچ گونه اطلاعاتی ارسال نشده حتی از SESSION در فایل php استفاده کردم که اطلاعات ارسالی را توی خودش نگه داره ولی بازم فایده ای نداشت

#41391 پاسخ
    kian66
    مشارکت کننده
در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
پاسخ به: امکان تغییر مبلغ در اتصال به زرین پال
اطلاعات شما: